PREMIER LEAGUE

Σε συζητήσεις για νέο συμβόλαιο με Έβερτον ο Πίκφορντ

Everton's goalkeeper Jordan Pickford urges his defence up as he prepares to take a goal kick during the English Premier League soccer match between Arsenal and Everton at the Emirates stadium in London, Saturday, Feb. 3, 2018. (AP Photo/Alastair Grant)
Everton's goalkeeper Jordan Pickford urges his defence up as he prepares to take a goal kick during the English Premier League soccer match between Arsenal and Everton at the Emirates stadium in London, Saturday, Feb. 3, 2018. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Η ώρα της ανταμοιβής πλησιάζει για τον Τζόρνταν Πίκφορντ, ο οποίος βρίσκεται σε συζητήσεις με την Έβερτον, προκειμένου να υπογράψει νέο συμβόλαιο με βελτιωμένες απολαβές.

Προσέχει για να έχει τον Τζόρτναν Πίκφορντ η Έβερτον, καθώς προσφέρει νέο συμβόλαιο με αναπροσαρμοσμένους οικονομικούς όρους, ώστε να κρατήσει στο "Goodison Park" το Νο1 της εθνικής Αγγλίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "Sky Sports", τα "ζαχαρωτά" έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον 24χρονο κίπερ -που αποτέλεσε τον "φύλακα-άγγελο" της αγγλικής εστίας στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας- προσφέροντας στο διαπραγματευτικό τραπέζι βελτίωση των οικονομικών όρων του συμβολαίου του, το οποίο εκπνέει το 2022.

Ο παίκτης που ψηφίστηκε πολυτιμότερος της σεζόν από τους φίλους των "μπλε" του Μέρσεϊσαϊντ, αναμένεται να εξαργυρώσει τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στα "τρία λιοντάρια" με αύξηση μισθού, σε μία κίνηση της αγγλικής ομαδας που αποσκοπεί την απομάκρυνση ενδεχόμενων "σειρήνων" από πιθανούς μνηστήρες.

Αυτή την περίοδο ο Πίκφορντ παραθερίζει, γεμίζοντας τις μπαταρίες του, έπειτα από ένα κουραστικό καλοκαίρι στα ρωσικά γήπεδα, ωστόσο την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να επιστρέψει στο Νησί.

Να σημειωθεί ότι ο διεθνής Άγγλος τερματοφύλακας μετακινήθηκε μόλις πέρσι από την Σάντερλαντ στην Έβερτον, η οποία δαπάνησε 30 εκατ. λίρες για να τον κάνει δικό της από τις "μαυρόγατες".

Photo Credits: AP Photo/Alastair Grant

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ