PREMIER LEAGUE

"Σε προχωρημένες επαφές με Γουότφορντ ο Σίλβα"

Hull City manager Marco Silva reacts on the touchline during the English Premier League soccer match against Middlesbrough at the KCOM Stadium in Hull, England, Wednesday April 5, 2017. (Richard Sellers/PA via AP)
Hull City manager Marco Silva reacts on the touchline during the English Premier League soccer match against Middlesbrough at the KCOM Stadium in Hull, England, Wednesday April 5, 2017. (Richard Sellers/PA via AP) AP

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "Sky Sports", o Μάρκο Σίλβα βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη Γουότφορντ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, με το deal να οριστικοποιείται μέσα στις επόμενες 48 ώρες.

Η Γουότφορντ φαίνεται πως θα είναι ο επόμενος σταθμός της προπονητικής καριέρας του Μάρκο Σίλβα, αν λάβουμε υπόψιν το ρεπορτάζ του "Sky Sports".

Το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο αποκάλυψε πως ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τους διοικούντες τις "σφήκες" προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών αναμένεται να οριστικοποιείται μέσα στις επόμενες 48 ώρες.

Θυμίζουμε πως το βράδυ της Πέμπτης (25/05), η Χαλ Σίτι γνωστοποίησε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, ύστερα από δική του επιθυμία, αφού οι άνθρωποι του συλλόγου ήθελαν να τον κρατήσουν στην ομάδα.

Η Γουότφορντ τερμάτισε στην 17η θέση της βαθμολογίας με 40 βαθμούς. Μία θέση που δεν άφησε καθόλου ικανοποιημένη τη διοίκηση του συλλόγου, η οποία αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της με τον Βάλτερ Ματσάρι. Σε περίπτωση που υπάρξει "γάμος" μεταξύ του Σίλβα και της Γουότφορντ, τότε ο Πορτογάλος θα συνυπάρξει με τον Χοσέ Χολέμπας.

Το tweet του "Sky Sports":

Photo Credits: Richard Sellers/PA via AP

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ