PREMIER LEAGUE

Ρούνεϊ: "Δεν θα το αντέξω αν το πάρει η Λίβερπουλ"

Ρούνεϊ: "Δεν θα το αντέξω αν το πάρει η Λίβερπουλ"

Ο Γουέιν Ρούνεϊ υποστήριξε ότι δεν θα το αντέξει αν η Λίβερπουλ κατακτήσει τον τίτλο στην Premier League. "Θα ήταν εφιάλτης" δήλωσε ο πρώην επιθετικός της Έβερτον και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο επιθετικός της DC United, Γουέιν Ρούνεϊ, ξεκίνησε την καριέρα του στην Έβερτον και παρότι διέγραψε σπουδαία καριέρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν έκρυψε ότι προτιμά να πάρει το πρωτάθλημα η Σίτι παρά η Λίβερπουλ.

Ο 33χρονος επιθετικός δήλωσε στο "tallksport": "Ελπίζω η Μάντσεστερ Σίτι να πάρει το πρωτάθλημα, να κόψει το... νήμα πριν από τη Λίβερπουλ. Δεν θα το αντέξω αν το πάρει η Λίβερπουλ, θα ήταν εφιάλτης για κάθε οπαδό της Έβερτον. Θυμάμαι που το 2005 πήραν το Champions League και ακόμα γι' αυτό μιλάνε. Αν πάρουν το πρωτάθλημα φέτος, θα μιλάνε γι' αυτό για τα επόμενα 10 - 15 χρόνια".

Με την Έβερτον ο Ρούνεϊ κατέγραψε 11 συμμετοχές και σημείωσε 26 γκολ. Με τη Γιουνάιτεντ πέτυχε 253 γκολ σε 252 συμμετοχές, ενώ στο MLS με τη DC United έχει βρει 15 φορές το δρόμο προς τα δίχτυα σε 24 ματς. Με την εθνική Αγγλίας αγωνίστηκε σε 120 παιχνίδια, με απολογισμό 53 γκολ. Στην Premier League η Λίβερπουλ με αγώνα περισσότερο από τη Σίτι έχει 76 βαθμούς, ενώ οι "πολίτες" είναι στο -2.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ