PREMIER LEAGUE

Ρόι Κιν για το Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ: "Η έλλειψη ποιότητας είναι τρομακτική"

Arsenal's head coach Unai Emery, right, and Manchester United's manager Ole Gunnar Solskjaer, left, give instructions from the side line during the English Premier League soccer match between Manchester United and Arsenal at Old Trafford in Manchester, England, Monday, Sept. 30, 2019. (AP Photo/Dave Thompson)
Arsenal's head coach Unai Emery, right, and Manchester United's manager Ole Gunnar Solskjaer, left, give instructions from the side line during the English Premier League soccer match between Manchester United and Arsenal at Old Trafford in Manchester, England, Monday, Sept. 30, 2019. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ δεν έθελξαν με την απόδοσή τους στο μεταξύ τους 1-1 στο "Ολντ Τράφορντ" και ο Ρόι Κιν δεν χαρίστηκε στην κριτική του, τονίζοντας πως δεν περιμένει κάποια από τις δύο να τερματίσει στην πρώτη τετράδα της Premier League.

Για πολλά χρόνια οι μονομαχίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον) και της Άρσεναλ (του Αρσέν Βενγκέρ) δεν έκριναν μόνο νίκες σε ντέρμπι αλλά και ολόκληρους τίτλους, όμως το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων το βράδυ της Δευτέρας για την 7η αγωνιστική της Premier League έμοιαζε να απέχει έτη φωτός από εκείνες τις εποχές.

Όχι γιατί βρισκόμαστε στην αρχή της αγωνιστικής σεζόν αλλά επειδή αμφότερες οι ομάδες παρουσιάζονται πολύ κατώτερες σε σχέση με το λαμπερό και ένδοξο παρελθόν τους, με τους τίτλους και τα βαριά ονόματα στο χορτάρι, με το τελευταίο μεταξύ τους ραντεβού να επιβεβαιώνει όλα τα παραπάνω.

Το 1-1 άφησε αμφότερες πολύ μακριά από την κορυφή ενώ το γεγονός που σημάδεψε το ντέρμπι ήταν η απουσία πολλών φάσεων, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όπου χρειάστηκε να περάσουν 28 λεπτά για να υπάρχει το πρώτο σουτ προς το στόχο από κάποια ομάδα,η μεγαλύτερη αναμονή για μία πρώτη προσπάθεια σε αγώνα της φετινής Premier League.

Οι ΜακΤόμινεϊ (με εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής) και Ομπαμεγιάνγκ (με πλασέ μετά από λάθος της αντίπαλης άμυνας) ήταν οι σκόρερ του αγώνα που γρήγορα θα ξεχαστεί, με τον Ρόι Κιν να είναι ιδιαίτερα σκληρός με τις αναφορές του σε κόκκινους διαβόλους και κανονιέρηδες μετά το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

"Υπάρχει έλλειψη ποιότητας, οι παίκτες δείχνουν να δυσκολεύονται να σταθούν στα πόδια τους, υπάρχουν πολλές κίτρινες κάρτες που δείχνει έλλειψη πειθαρχίας.

Αυτό που τρομάζει όμως κυριολεκτικά είναι η έλλειψη ποιότητας που παρατηρείται. Ήταν σοκαριστικά τα πρώτα 40 λεπτά, το μοναδικό ενθαρρυντικό γεγονός ήταν το υπέροχο γκολ του ΜακΤόμινεϊ", είπε ο Κιν, ο οποίος δεν "πείστηκε" από τον Γκάρι Νέβιλ που έκανε λόγο για βελτίωση των ομάδων στο δεύτερο ημίχρονο, και στο φινάλε της αναμέτρησης πρόσθεσε:

"Ο Γκάρι θα πρέπει να είδε διαφορετικό αγώνα, πιστεύω πως ήταν αρκετά φτωχό και το δεύτερο ημίχρονο. Η Άρσεναλ απάντησε καλά αλλά ήταν η Γιουνάιτεντ που της έκανε το δώρο της ισοφάρισης.

Δεν υπήρχαν πολλά θετικά πράγματα για να δεις. Με βάση τις αποψινές εμφανίσεις, καμία από τις δύο ομάδες έχει τύχη να τερματίσει στην πρώτη τετράδα που οδηγεί στο νέο Champions League.

Η Γιουνάιτεντ θα χρειαστεί να επενδύσει αλλά όχι στην αποψινή εμφάνιση, Γουέστ Χαμ και Λέστερ έχουν τύχη να μπουν στην τετράδα".

Πέρα όμως από τον πρώην κάπτεν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, απογοητευμένος από την εικόνα των δύο ομάδων ήταν και μέσος της Μονακό και πρώην της Άρσεναλ, Σεσκ Φάμπρεγας, που σχολίασε στο Twitter: "Σκέψεις για το παιχνίδι μέχρι στιγμής χωρίς να χρησιμοποιήσει κάποιος άσχημες λέξεις; Προσπαθήστε να είστε δημιουργικοί".

Photo Credits: AP Photo/Dave Thompson

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Κρις Σάτον έβγαλε στη σέντρα Παπασταθόπουλο και Λουίζ!
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ