PREMIER LEAGUE

Ρανιέρι: "Πέθανε το όνειρό μου"

Ρανιέρι: "Πέθανε το όνειρό μου"

Ο Ιταλός προπονητής, Κλάουντιο Ρανιέρι, υποστήριξε ότι το όνειρό του να μείνει στη Λέστερ "πέθανε", σχολιάζοντας την απομάκρυνσή του από την τεχνική ηγεσία των "αλεπούδων".

Μίλησαν για τον ίδιο συνάδελφοί του. Ο Γιούργκεν Κλοπ, ο Ζοζέ Μουρίνιο. Ήρθε η ώρα να μιλήσει και ο ίδιος. Μία ημέρα μετά την απόλυσή του από την τεχνική ηγεσία της Λέστερ, ο Κλάουντιο Ρανιέρι δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την απόφαση της διοίκησης των "αλεπούδων", καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, "το όνειρό του πέθανε".

"Μετά την ευφορία της προηγούμενης σεζόν κατά την οποία αναδειχθήκαμε πρωταθλητές, ο,τι ονειρεύτηκα ήταν να μείνω στη Λέστερ. Δυστυχώς δεν ήταν να γίνει. Το όνειρό μου πέθανε", υποστήριξε ο Κλάουντιο Ρανιέρι, ο οποίος οδήγησε τη Λέστερ στην κατάκτηση της Premier League την περυσινή σεζόν. Ο Ιταλός προπονητής απηύθυνε συγκινητικό μήνυμα προς του οπαδούς της ομάδας, ευχαριστώντας τους συνεργάτες του και όλους τους παίκτες των "αλεπούδων".

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη γυναίκα μου, Ροζάνα, και όλη την οικογένειά μου για την ατέλειωτη στήριξή τους κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Λέστερ. Τα "ευχαριστώ" μου πηγαίνουν στον Πάολο και τον Αντρέα, οι οποίοι με συνόδευσαν σε αυτό το πανέμορφο ταξίδι. Στον Στιβ Κάτνερ και τον Φράνκο Γκρανέλο για την ευκαιρία που μου έδωσαν να γίνω πρωταθλητής. Περισσότερο, πρέπει να ευχαριστήσω τη Λέστερ. Ευχαριστώ όλους τους δημοσιογράφους και τα media που ήρθαν μαζί μας και κατέγραψαν την μεγαλύτερη ιστορία στο ποδόσφαιρο. Τα εγκάρδια ευχαριστώ μου σε όλους στην ομάδα, σε όλους τους παίκτες, το σταφ, σε καθέναν που ήταν εκεί και αποτέλεσε μέρος αυτών που επιτύχαμε.

Αλλά, περισσότερο στους οπαδούς. Με βάλατε στις καρδιές σας από την πρώτη ημέρα και με αγαπήσατε. Σας αγαπώ, επίσης. Κανείς δεν μπορεί να πάρει μακριά αυτό που μαζί κατορθώσαμε και ελπίζω να το σκέφτεστε και να χαμογελάτε κάθε ημέρα, όπως θα κάνω και εγώ. Ήταν μια στιγμή ευτυχίας, την οποία δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ήταν χαρά και τιμή να είμαι πρωταθλητής μαζί σας", αναφέρει αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Ιταλού προπονητή.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ