PREMIER LEAGUE

Ρανιέρι: "Μακάρι να μείνω για 6-7 χρόνια στη Λέστερ"

Ρανιέρι: "Μακάρι να μείνω για 6-7 χρόνια στη Λέστερ"

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι όχι μόνο δεν σκοπεύει να αφήσει την Λέστερ αλλά δηλώνει πως θα ήταν ευχής έργο για αυτόν να πάρει... σύνταξη στις "αλεπούδες".

Η Λέστερ περνάει το ένα εμπόδιο μετά το άλλο χωρίς να στραβοπατάει εδώ και αρκετές αγωνιστικές, το όνειρο του τίτλου φαντάζει πιο ορατό από ποτέ και ο Κλάουντιο Ρανιέρι είναι πλέον ένας από τους πιο περιζήτητους προπονητές στην Ευρώπη.

Αυτό πάντως δεν τον απασχολεί ιδιαίτερα, με τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Ελλάδας να απολαμβάνει κάθε ημέρα που ζει στο "King Power Stadium" και να ξεκαθαρίζει μέσω συνέντευξής του στο "Kicker" ότι το ιδανικό για αυτόν θα ήταν αν έκλεινε την προπονητική του καριέρα στις "αλεπούδες".

"Είμαι χαρούμενος εδώ και δεν σκέφτομαι για κάποια αλλαγή. Δίνουμε ελπίδα στον κόσμο. Πιστεύω πως η Λέστερ θα είναι η τελευταία μου στάση. Ελπίζω να μου προσφέρουν ένα μακροχρόνιο συμβόλαιο, για περίπου 6 με 7 χρόνια.

Ρανιέρι: "Μακάρι να μείνω για 6-7 χρόνια στη Λέστερ"
© SUNDERLAND AFC VIA GETTY IMAGES

Και έπειτα να ολοκληρώσω εδώ την καριέρα μου", δήλωσε ο Ιταλός στο γερμανικό περιοδικό, ο οποίος παραδέχτηκε πως οι δύο ημέρες ρεπό την εβδομάδα ήταν δική του πρόταση από την αρχή της σεζόν.

"Υποσχέθηκα στους παίκτες μου ότι θα είχαν δύο ημέρες ρεπό την εβδομάδα, αυτή ήταν η συμφωνία μας. Τους είπα ότι τους εμπιστεύομαι και τους ζήτησα σε κάθε παιχνίδι να δίνουν τα πάντα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιδού οι 11 στρατιώτες του Ρανιέρι
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ