PREMIER LEAGUE

Ρανιέρι: "Φαβορί για τον τίτλο η Τότεναμ"

Ρανιέρι: "Φαβορί για τον τίτλο η Τότεναμ"

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι τόνισε ότι η Τότεναμ είναι η καλύτερη ομάδα που έχει αντιμετωπίσει φέτος η Λέστερ και της έδωσε τον τίτλο του φαβορί για τον τίτλο, αφήνοντας τη δική του ομάδα του στην... 4η θέση!

Η Λέστερ εξακολουθεί να είναι... γατζωμένη στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 11 ματς να απομένουν για τη λήξη του φετινού μαραθωνίου στην Premier League, παρόλα αυτά ο Κλάουντιο Ρανιέρι θεωρεί πως οι "αλεπούδες" δεν συγκαταλέγονται ούτε καν στην πρώτη τριάδα των φαβορί για την τίτλο.

Εκεί τοποθετεί τις Τότεναμ, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι, με την άποψη του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Ελλάδας να είναι πως τα "σπιρούνια" του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έχουν τις περισσότερες πιθανότητες για να κόψουν πρώτοι το νήμα.

"Νομίζω ότι η Τότεναμ και μετά η Άρσεναλ είναι τα φαβορί", δήλωσε αρχικά ο 65χρονος Ιταλός τεχνικός ενόψει της αποψινής (1/3) εντός αναμέτρησης με την Γουέστ Μπρομ (για την εμβόλιμη 28η αγωνιστική) και συνέχισε:

Ρανιέρι: "Φαβορί για τον τίτλο η Τότεναμ"

"Η Τότεναμ είναι δυνατή σε κάθε θέση, όταν αμύνονται, όταν επιτίθενται, ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν. Όλοι μιλούν για τη Λέστερ και ουδείς μιλάει για την Τότεναμ.Η Τότεναμ είναι κατά τη γνώμη μου το φαβορί, μετά η Άρσεναλ και η Σίτι.

Καταλαβαίνω, είμαστε η αποκάλυψη και έχουμε καλή ενέργεια. Εάν είσαι όμως ρεαλιστής, θα πεις ότι η Λέστερ κάνει μία φανταστική σεζόν αλλά οι πραγματικοί διεκδικητές του τίτλου είναι οι Σίτι, Άρσεναλ και Τότεναμ. Η Τότεναμ είναι η καλύτερη ομάδα την οποία έχουμε αντιμετωπίσει τη φετινή σεζόν".

Ρανιέρι: "Φαβορί για τον τίτλο η Τότεναμ"

Ο Ρανιέρι αποκάλυψε ότι ήταν για γεύμα την ώρα του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ (3-2) και έμαθε πολλή ώρα αργότερα το αποτέλεσμα του ντέρμπι (χάρη στο οποίο η Λέστερ πήγε στο +5 έναντι των Λονδρέζων) ενώ αναφέρθηκε και στο στόχο που έχει θέσει στη Λέστερ από εδώ και πέρα.

"Οι παίκτες θα πρέπει να μάθουν να ζουν με την πίεση. Χτίζω μία ομάδα για το μέλλον, εάν δω ότι υπάρχει κάποιος που δεν αντέχει την πίεση, δεν θα είναι μαζί μου στο μέλλον. Η Λέστερ θέλει μέσα σε 3-4 χρόνια να είναι σε θέση να ανταγωνίζεται κάθε χρόνο σε αυτό το επίπεδο.

Όχι απαραίτητα για να είναι πρώτη αλλά να δίνει μάχη για την Ευρώπη και τα εισιτήρια για το Champions League..."

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ