PREMIER LEAGUE

Ρανιέρι: "Δυνατή η Άρσεναλ και με τον Τσεχ επιθετικό"!

Ρανιέρι: "Δυνατή η Άρσεναλ και με τον Τσεχ επιθετικό"!

Η αήττητη στη φετινή Premier League Λέστερ υποδέχεται την Άρσεναλ το Σάββατο και ο Κλάουντιο Ρανιέρι θέλησε να προειδοποιήσει τους παίκτες του για τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσαν να περιμένουν από την ομάδα τους οι οπαδοί της Λέστερ, με τις "αλεπούδες" του Κλάουντιο Ρανιέρι να μην έχουν ακόμα γνωρίσει την ηττα στις πρώτες έξι αγωνιστικές της Premier League και να έχουν μάλιστα μαζέψει δύο πόντους περισσότερους σε σύγκριση με την -εκ των διεκδικητριών του τίτλου- Άρσεναλ.

Παρόλα αυτά ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας παραμένει απόλυτα προσγειωμένος και ενόψει της σαββατιάτικης μάχης με την Άρσεναλ στο "King Power Stadium" μίλησε για το πολύ δύσκολο έργο που θα έχει η ομάδα του.

"Η Άρσεναλ είναι έξυπνη και γρήγορη ομάδα. Θα παλέψουν για τον τίτλο. Ο Αρσέν Βενγκέρ μπορεί να βάλει τον Αλέξις Σάντσες στο τέρμα και τον Πετρ Τσεχ στην επίθεση και η Άρσεναλ να εξακολουθεί να έχει μία σπουδαία ομάδα.

Ρανιέρι: "Δυνατή η Άρσεναλ και με τον Τσεχ επιθετικό"!

Στην πρώτη θητεία του στην Premier League ο Κλάουντιο Ρανιέρι πήρε μέρος ως προπονητής της Τσέλσι σε πολλα λονδρέζικα ντέρμπι κόντρα στην Άρσεναλ του Βενγκέρ. Πλέον θα αντιμετωπίσει τον Αλσατό από τον πάγκο της Λέστερ

Για να νικήσουμε την Άρσεναλ θα πρέπει να κάνουμε το τέλειο ματς. Δεν έχουν αδυναμίες, αλλά ακόμα και αν είχαν, δεν θα σας τις έλεγα", τόνισε ο Ρανιέρι, ο οποίος θέλει αυτή τη φορά από την ομάδα του να μην χρειαστεί να βρεθεί πίσω στο σκορ για να αντιδράσει, κάτι που έγινε και στις τέσσερις προηγούμενες αγωνιστικές (σε όλα τα ματς πήρε βαθμό ή βαθμούς).

"Δεν είναι εύκολο να πετύχεις γκολ όταν βρεθείς πίσω στο σκορ. Έχω πει στους παίκτες μου πόσο σημαντική είναι η συγκέντρωση. Οι παίκτες με ξέρουν πολύ καλά και καταλαβαίνουν τη φιλοσοφία μου. Μου αρέσει να αστειεύομαι, αλλά μου αρέσει επίσης η δουλειά. Τότε είναι που φωνάζω".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ