PREMIER LEAGUE

Εκτός πρώτης ομάδας της Έβερτον ο Μιραλάς

Everton's Kevin Mirallas celebrates scoring against West Bromwich Albion during the English Premier League soccer match at Goodison Park, Liverpool, England, Saturday March 11, 2017. (Peter Byrne/PA via AP)
Μιραλάς PETER BYRNE/PA VIA AP

Ο Κέβιν Μιραλάς ειδοποιήθηκε ότι δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό της Έβερτον, Μάρκο Σίλβα και θα προπονείται - πλέον - ατομικά.

Η προετοιμασία της Έβερτον για την έναρξη της νέας σεζόν - πρεμιέρα στην Premier League με τη Γουλβς (11/8, 19:30) στο "Molineux" - οδεύει στην τελική της ευθεία κι ο Μάρκο Σίλβα αρχίζει το ξεσκαρτάρισμα.

Τέσσερις παίκτες των "toffees" ειδοποιήθηκαν από τον Πορτογάλο τεχνικό ότι δεν υπολογίζονται. Ανάμεσά τους κι ο Βέλγος πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος προπονείται σε ατομικό επίπεδο.

Τα ίδια μαντάτα έλαβαν και οι Άσλεϊ Ουίλιαμς, Κούκο Μαρτίνα και Νίκολα Βλάσιτς. Το Μάιο του 2017, ο Μιραλάς επέκτεινε τη συνεργασία του με την ομάδα του Λίβερπουλ μέχρι το 2020. Το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν φόρεσε ξανά τη φανέλα του Ολυμπιακού (με τη μορφή δανεισμού) έχοντας 2 γκολ σε 13 συμμετοχές στη Super League και 3 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας.

Photo credits: Peter Byrne/PA via AP

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ