PREMIER LEAGUE

Premier League: "Χαστούκι" της Κρίσταλ Πάλας στο "Ολντ Τράφορντ" στο 93'

Crystal Palace's Jordan Ayew celebrates after scoring his side's first goal during their English Premier League soccer match between Manchester United and Crystal Palace at Old Trafford in Manchester, England Saturday, Aug, 24, 2019. (AP Photo/Alastair Grant)
Crystal Palace's Jordan Ayew celebrates after scoring his side's first goal during their English Premier League soccer match between Manchester United and Crystal Palace at Old Trafford in Manchester, England Saturday, Aug, 24, 2019. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Η Κρίσταλ Πάλας έκανε σπουδαίο διπλό στο "Ολντ Τράφορντ" απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με γκολ στο 93'. Οι Λονδρέζοι νίκησαν 1-2, διπλά και για Σαουθάμπτον, Λέστερ και Γουέστ Χαμ.

Ημέρα του... διπλού η σημερινή (24/8) στην Premier League. Μετά το 2-3 της Τσέλσι στο "Κάροου Ρόουντ" απέναντι στη Νόριτς, ακολούθησαν άλλα τέσσερα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Προφανώς, το πιο εκκωφαντικό απ' όλα ήταν το 1-2 της Κρίσταλ Πάλας απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που μετά την τεσσάρα της πρεμιέρας με την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ, μετράει ένα "Χ" με τη Γουλβς και την ήττα από τους Λονδρέζους του Ρόι Χόντσον.

Η Πάλας πανηγύρισε την πρώτη φετινή της νίκη, έφτασε τους τέσσερις βαθμούς, όσους έχει και η Γιουνάιτεντ του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Το 0-1 έγινε κόντρα στη ροή του αγώνα με τον Αγιού στο 32', ο οποίος εκμεταλλεύθηκε την κακή τοποθέτηση της άμυνας των γηπεδούχων και με δεξί πλασέ άνοιξε το σκορ.

Στο 70', ο Ράσφορντ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι σε εκτέλεση πέναλτι (δεύτερο χαμένο πέναλτι για τη Γιουνάιτεντ την φετινή σεζόν), για να ισοφαρίσει ο Τζέιμς στο 89' με υπέροχο πλασέ έπειτα από συνεργασία των Ράσφορντ και Μαρσιάλ. Στο 93' όμως, ο Βαν Άανχολτ νίκησε στην κλειστή γωνία τον Ντε Χέα και χάρισε το ανεπανάληπτο τρίποντο στην Πάλας!

Από 'κει και πέρα, η Σαουθάμπτον πέρασε με 0-2 από την έδρα της Μπράιτον, πετυχαίνοντας την πρώτη φετινή της νίκη, ενώ η Λέστερ επικράτησε 1-2 στο "σπίτι" της νεοφώτιστης Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Τέλος, η Γουέστ Χαμ πέρασε 1-3 από την έδρα της Γουότφορντ και μετράει τέσσερις πόντους, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν στους μηδέν.

Θυμηθείτε εδώ το LIVE του Sport24.gr

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 3ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 23 Αυγούστου

Άστον Βίλα - Έβερτον 2-0 (22' Γουέσλι, 90+5' Ελ Γκαζί)

Σάββατο 24 Αυγούστου

Νόριτς - Τσέλσι 2-3 (6' Κάντουελ, 31' Πούκι / 3', 68' Άμπραχαμ, 17' Μάουντ, )

Μπράιτον - Σαουθάμπτον 0-2 (55' Τζενέπο, 90' Ρέντμοντ)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Κρίσταλ Πάλας 1-2 (89' Τζέιμς / 32' Αγιού, 93' Βαν Άανχολτ)

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Λέστερ 1-2 (62' ΜακΜπέρνι / 38' Βάρντι, 70' Μπαρνς)

Γουότφορντ - Γουέστ Χαμ 1-3 (17' Γκρέι / 3' Νομπλ, 64', 73' Χάλερ)

Λίβερπουλ - Άρσεναλ (19:30)

Κυριακή 25 Αυγούστου

Μπόρνμουθ - Μάντσεστερ Σίτι (16:00)

Τότεναμ - Νιούκαστλ (18:00)

Γουλβς - Μπέρνλι

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ