PREMIER LEAGUE

Premier League: Βαθμό στο 86' η Τότεναμ, με Αλόνσο η Τσέλσι

Watford's Christian Kabasele, left, and Tottenham Hotspur's Dele Alli both go to ground in the penalty area, during their English Premier League soccer match at Tottenham Hotspur Stadium in London, Saturday Oct. 19, 2019. (Jonathan Brady/PA via AP)
Watford's Christian Kabasele, left, and Tottenham Hotspur's Dele Alli both go to ground in the penalty area, during their English Premier League soccer match at Tottenham Hotspur Stadium in London, Saturday Oct. 19, 2019. (Jonathan Brady/PA via AP) AP

Νέα κακή εμφάνιση από την Τότεναμ, η οποία έσωσε το βαθμό (1-1) κόντρα στη Γουότφορντ με γκολ του Ντέλε Άλι στο 86'. Το γκολ του Μάρκος Αλόνσο έφθασε για την Τσέλσι κόντρα στη Νιούκαστλ. Με ανατροπή η Λέστερ, τρίποντο στο 90+4' η Άστον Βίλα.

Συναρπαστικά ως προς την εξέλιξή τους ήταν τα ματς του Σαββάτου για την ένατη αγωνιστική της Premier League. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, Τότεναμ, έμεινε για ένα ακόμη ματς μακριά από τη νίκη.

Οι σπερς ήταν κακοί και προβλημάτισαν κόντρα στη Γουότφορντ. Ο Ντουκουρέ άνοιξε το σκορ μόλις έξι λεπτά μετά από την έναρξη του ματς στο Λονδίνο, αλλά ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο είδε τον Ντέλε Άλι στο 86ο λεπτό να ισοφαρίζει και να διαμορφώνει το τελικό σκορ (1-1).

Το γκολ του Μάρκος Αλόνσο στο 73ο λεπτό ήταν αρκετό για να λυτρώσει την Τσέλσι και να χαρίσει στους μπλε τη νίκη (1-0) επί της Νιούκαστλ. Ο Φρανκ Λάμπαρντ και οι παίκτες του έτσι πανηγύρισαν το τρίτο τους σερί τρίποντο.

Η Λέστερ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο King Power Stadium από την Μπέρνλι με το γκολ του Γουντ, αλλά οι αλεπούδες κατάφεραν και το γύρισαν. Ο Τζέιμι Βάρντι έκανε το 1-1 στο 45ο λεπτό, ενώ ο Γιανς Τίλεμανς υπέγραψε τη νίκη με γκολ στο 74ο.

Συγκλονιστικό ματς στο Μπέρμιγχαμ. Η Μπράιτον άνοιξε το σκορ με τον Γουέμπστερ, αλλά ο Γκρίλις ισοφάρισε για την Άστον Βίλα στο δεύτερο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου του πρώτου ημιχρόνου. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του δευτέρου ημιχρόνου με το γκολ του Τάρκετ. Δεύτερη σερί νίκη για τη Βίλα, τρίτο σερί ματς που παραμένει αήττητη.

Η Σαουθάμπτον άνοιξε το σκορ με γκολ του Ινγκς στο 53ο λεπτό στην έδρα της Γουλβς, αλλά οι λύκοι κατάφεραν να σώσουν το βαθμό με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ραούλ Χιμένες στο 61ο. Όλα μηδέν στο Μπόρνμουθ, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τη Νόριτς.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 9ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 19 Οκτωβρίου

Έβερτον - Γουέστ Χαμ 2-0 (17' Μπερνάρντ, 90+2' Σίγκουρντσον)

Άστον Βίλα - Μπράιτον 2-1 (45+1' Γκρίλις, 90+4' Τάργκετ / 21' Γουέμπστερ)

Γουλβς - Σαουθάμπτον 1-1 (61' πεν. Ραούλ Χιμένες / 53' Ίνγκς)

Λέστερ - Μπέρνλι 2-1 (45' Βάρντι, 74' Τίλεμανς / 26' Γουντ)

Μπόρνμουθ - Νόριτς 0-0

Τότεναμ - Γουότφορντ 1-1 (86' Ντέλε Άλι / 6' Ντουκουρέ)

Τσέλσι - Νιούκαστλ 1-0 (73' Αλόνσο)

Κρίσταλ Πάλας - Μάντσεστερ Σίτι (19:30)

Κυριακή 20 Οκτωβρίου

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ (18:30)

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ (22:00)

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ