PREMIER LEAGUE

Premier League: Το υπερθέαμα ξεκινά

Liverpool's Naby Keita celebrates with Roberto Firmino, left, after scoring the opening goal during the Champions League quarterfinal, first leg, soccer match between Liverpool and FC Porto at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday April 9, 2019. (AP Photo/Dave Thompson)
Liverpool's Naby Keita celebrates with Roberto Firmino, left, after scoring the opening goal during the Champions League quarterfinal, first leg, soccer match between Liverpool and FC Porto at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday April 9, 2019. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Το βράδυ της Παρασκευής (09/08, 22.00) έχουμε τη σέντρα στο πρωτάθλημα της Premier League με την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Νόριτς στο ματς που ανοίγει την αυλαία.

Αυτό που περίμεναν όλοι οι λάτρεις του ποδοσφαίρου, ξεκινά σήμερα. Η Premier League μπαίνει ξανά στην ζωή και την καθημερινότητα μας, για να μας χαρίσει συγκινήσεις, μεγάλες ποδοσφαιρικές μάχες και ιστορίες που θα μνημονεύονται για χρόνια, όπως η περσινή κoύρσα που κρίθηκε στο νήμα, μεταξύ της πρωταθλήτριας Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι και της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Λίβερπουλ.

Το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στον πλανήτη, αναμένεται να προσελκύσει ξανά τα βλέμματα, με συναρπαστικούς αγώνες, ανάμεσα σε κορυφαίες ομάδες και τους πολλούς από καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου.

Το πρόγραμμα ξεκινά απόψε (Παρασκευή 9/8) με την Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ, που θέλει να επαναλάβει την περσινή της πορεία και τους 97 βαθμούς που μάζεψε την σεζόν που μας πέρασε (ρεκόρ συγκομιδής για δευτεραθλήτρια στην Αγγλία), απέναντι στην Νόριτς, που ανέβηκε ξανά στα σαλόνια της Πρέμιερ, μετά από απουσία τριών ετών. Πρεμιέρα για τους ''κόκκινους'' στο Άνφιλντ με την σέντρα στις 22.00 το βράδυ, με τους Μανέ και Μίλνερ να είναι έτοιμοι, όπως δήλωσε και ο Γερμανός προπονητής.

Η συνέχεια θα δοθεί αύριο Σάββατο με τις αναμετρήσεις των Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Σίτι (14.30) και Τότεναμ - Άστον Βίλα (19.30) να ξεχωρίζουν. Η πρωταθλήτρια Aγγλίας, Σίτι, έρχεται με φόρα μετά την κατάκτηση του Community Shield και με τον Πεπ Γκουαρδιόλα στο τιμόνι της, θα προσπαθήσει να συνεχίσει την αυτοκρατορία της, ώστε να κάνει το τρία στα τρία. Από την άλλη, η ανανεωμένη Τότεναμ, θα παλέψει για την πολυπόθητη υπέρβαση, που δεν είναι άλλη από τον τίτλο. Στα υπόλοιπα ματς, Γουότφορντ - Μπράιτον, Κρίσταλ Πάλας - Έβερτον, Μπέρνλι - Σάουθαμπτον και Μπόρνμουθ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ μονομαχούν στις 17.00.

Το πρόγραμμα κλείνει την Κυριακή με το πρώτο ντέρμπι της σεζόν, μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Τσέλσι, να τραβά το ενδιαφέρον της αγωνιστικής. Οι ''κόκκινοι διάβολοι'', ευελπιστούν σε κάτι καλύτερο σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν, που τους βρήκε εκτός στόχων και εκτός Τσάμπιονς Λιγκ. Από την άλλη, η Τσέλσι με τον Φράνκ Λάμπαρντ στον πάγκο, σε μία περίεργη σεζόν, με απαγόρευση μεταγραφών, νέο πλάνο αξιοποίησης νεαρών ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες και χωρίς τον Εντέν Αζάρ που έφυγε για την Ρεάλ Μαδρίτης. Σέντρα στις 18.30. Στις 16.00 Λέστερ- Γούλβς και Νιούκαστλ- Άρσεναλ, με τον Έμερι να εξελίσσει τους ''κανονιέρηδες'', μετά τις προσθήκες των Πεπέ και Νταβίντ Λουίζ.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ