PREMIER LEAGUE

Premier League: Σε βάρδιες η παρουσία των παικτών στα αποδυτήρια

Premier League: Σε βάρδιες η παρουσία των παικτών στα αποδυτήρια

Τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την επανέναρξη της Premier League αναφέρουν ότι η παρουσία των ποδοσφαιριστών στα αποδυτήρια θα γίνεται σε βάρδιες, ενώ οι ομιλίες των προπονητών θα πρέπει να διαρκούν έως και 15 λεπτά.

Η Premier League ετοιμάζεται για το restart της στης 17 Ιουνίου και σε πρώτο πλάνο βρίσκονται τα υγειονομικά πρωτόκολλα, προκειμένου να αποφευχθεί η εξάπλωση του κορονοϊού μεταξύ των αθλητών.

Ήδη οι άνθρωποι της Premier League έχουν στο μυαλό τους οι παίκτες να μην αλλάζουν στα αποδυτήρια, αλλά σε ένα χώρο μεγαλύτερο. Ένας τέτοιος χώρος, δεδομένου ότι τα παιχνίδια θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών, είναι οι σουίτες των γηπέδων.

Σύμφωνα με την " Telegraph" έχουν δοθεί οδηγίες προς τους προπονητές, ώστε να περιορίσουν τις οδηγίες τους πριν κάθε ματς στα 15 λεπτά, ενώ οι παίκτες θα βρίσκονται σε βάρδιες στα αποδυτήρια, προκειμένου να τηρούν τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Συγκεκριμένα, οι προτάσεις, οι οποίες μένει να επικυρωθούν, τονίζουν ότι δεν θα επιτρέπεται η παρουσία της ομάδας στα αποδυτήρια παραπάνω από 15 λεπτά. Παράλληλα, αν χρειαστεί η είσοδος στα αποδυτήρια για περίθαλψη ή προσωπικές οδηγίες, θα πρέπει να γίνεται με βάρδιες.

Τα καινούργια γήπεδα θα επιτρέπουν την ταυτόχρονη παρουσία των παικτών στα αποδυτήρια τηρώντας τις αποστάσεις, όμως σε μικρότερα, όπως της Νόριτς ή της Άστον Βίλα, η προετοιμασία θα πρέπει να γίνεται σε άλλες εγκαταστάσεις του γηπέδου, αναφέρει η "Telegraph".

Πονοκέφαλος παρατηρείται και στα ταξίδια των ομάδων της Premier League, καθώς τα ξενοδοχεία στη Μεγάλη Βρετανία δεν έχουν ανοίξει ακόμη λόγω του lockdown. Οι Αρχές παροτρύνουν τις ομάδες να ταξιδεύουν την ημέρα του αγώνα, ενώ οι συνήθειες, όπως τα γεύματα πριν το ματς, θα πρέπει επίσης να αλλάξουν. Ανησυχίες εκφράζονται, παράλληλα, για τους συλλόγους που θα χρειαστεί να κάνουν μεγάλα ταξίδια.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ