PREMIER LEAGUE

Premier League: Σαρωτικές νίκες για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λέστερ

Manchester United's Anthony Martial (9) is congratulated by teammates after scoring a goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and Bournemouth at Old Trafford stadium in Manchester, England, Saturday, July 4, 2020. (Peter Powell/Pool via AP)
Manchester United's Anthony Martial (9) is congratulated by teammates after scoring a goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and Bournemouth at Old Trafford stadium in Manchester, England, Saturday, July 4, 2020. (Peter Powell/Pool via AP) PETER POWELL/POOL VIA AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβλήθηκε με 5-2 της Μπόρνμουθ και σκαρφάλωσε στην 4η θέση, πίσω από την Λέστερ που πανηγύρισε την πρώτη της νίκη μετά από την επανεκκίνηση της Premier League με το 3-0 επί της Κρίσταλ Πάλας (VIDEOS).

Την εξαιρετική φόρμα την οποία διανύει εδώ και αρκετό καιρό πιστοποίησε και το απόγευμα του Σαββάτου (4/7) η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να διαλύει με το εντυπωσιακό 5-2 την Μπόρνμουθ σε αναμέτρηση για την 33η αγωνιστική της Premier League.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 16', όμως η συνέχεια βρήκε τους παίκτες του Σόλσκιερ να οργιάζουν επιθετικά και να φτάνουν σε μία άνετη νίκη με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ, για να επεκτείνουν σε 16 ματς το αήττητο σερί τους σε όλες τις διοργανώσεις.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που οι κόκκινοι διάβολοι σκόραραν πέντε γκολ στο "Ολντ Τράφορντ" σε αγώνα της Premier League μετά από τον Δεκέμβριο του 2011 και το 5-0 κόντρα στην Γουίγκαν, με την Γιουνάιτεντ να συνεχίζει τη φρενήρη πορεία της με στόχο την έξοδο στο νέο Champions League.

Στο έτερο ματς της αγωνιστικής που είχε σέντρα στις 17:00, η Λέστερ υπέταξε με 3-0 την Κρίσταλ Πάλας και πανηγύρισε το πρώτο τρίποντό της μετά το restart στο πρωτάθλημα (μετρούσε μέχρι πρότινος 2 ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες), με τον Τζέιμι Βάρντι να σκοράρει δις και να γίνεται ο τέταρτος κατά σειρά παίκτης στην ιστορία των αλεπούδων με τουλάχιστον 100 γκολ ενεργητικό στη μεγάλη κατηγορία.

Η νίκη μάλιστα αυτή επιτρέπει στην ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς να κρατήσει την 3η θέση για μία ακόμα αγωνιστική και να πλησιάσει ακόμα περισσότερο στο όνειρο της συμμετοχής στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση τη νέα σεζόν.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 33ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 4 Ιουλίου

Νόριτς - Μπράιτον 0-1 (25' Τροσάρ)

Λέστερ - Κρίσταλ Πάλας 3-0 (49' Ιχεανάτσο, 77' 90+4' Βάρντι)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπόρνμουθ 5-2 (29' 54' Γκρίνγουντ, 35' πεν. Ράσφορντ, 45+2' Μαρσιάλ, 59' Μπρούνο Φερνάντες / 16' Στάνισλας, 50' πεν. Κινγκ)

Γουλβς - Άρσεναλ (19:30)

Τσέλσι - Γουότφορντ (22:00)

Κυριακή 5 Ιουλίου

Μπέρνλι - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (14:00)

Νιούκαστλ - Γουέστ Χαμ (16:15)

Λίβερπουλ - Άστον Βίλα (18:30)

Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Σίτι (21:00)

Δευτέρα 6 Ιουλίου

Τότεναμ - Έβερτον (22:00)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γιουνάιτεντ - Μπόρνμουθ: Γκολάρα του Στάνισλας με ποδιά στον Μαγκουάιρ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπόρνμουθ: Διαβολική ανατροπή μέσα σε 18 λεπτά
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ