PREMIER LEAGUE

Premier League: Πώς θα ήταν η βαθμολογία χωρίς τοVAR

Liverpool's Jordan Henderson, left, duels for the ball with Wolverhampton Wanderers' Diogo Jota during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Liverpool at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Thursday, Jan. 23, 2020. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Jordan Henderson, left, duels for the ball with Wolverhampton Wanderers' Diogo Jota during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Liverpool at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Thursday, Jan. 23, 2020. (AP Photo/Rui Vieira) AP

ΤοVARεμφανίστηκε για πρώτη φορά στα αγγλικά γήπεδα, τροποποιώντας τη βαθμολογία. Δείτε πως θα ήταν η κατάταξη αν δεν είχαμε τη χρήση της τεχνολογίας στα γήπεδα της Αγγλίας.

Η εισαγωγή τουVARστο ποδόσφαιρο ήρθε για να δώσει λύση στις αμφιλεγόμενες φάσεις. Και φυσικά τόσο στην Αγγλία και την Premier League όσο και στα περισσότερα πρωταθλήματα που έχει χρησιμοποιηθεί η βαθμολογία έχει διαμορφωθεί με βάση τη χρήση του και τις αποφάσεις που πήρε το VAR.

Πώς όμως επηρεάστηκε η βαθμολογία του αγγλικού πρωταθλήματος από τοVAR;

Σύμφωνα με δεδομένα που καταγράφηκαν από τουςTimes.Η βαθμολογία θα ήταν τροποποιημένη χωρίς τοVAR χωρίς όμως να αλλάζει το ποιος θα κατακτούσε το πρωτάθλημα και ποιος θα υποβιβαζόταν. Υπάρχει όμως και η Γουλβς που αν δεν ήταν το VAR θα είχε μια θέση στην τετράδα και θα έπαιζε στο Champions League αντί των Τσέλσι και Γιουνάιτεντ.

Χαρακτηριστικά στην πρώτη θέση θα ήταν και πάλι η Λίβερπουλ με μειωμένη διαφορά από τη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς η απόστασή τους θα ήταν 10 βαθμοί και όχι 18 όπως τώρα. Το πιο αξιοπρόσεκτο στοιχείο είναι ότι εντός τετράδας θα ήταν η Γουλβς, και όχι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία θα τερμάτιζε πέμπτη, με την Λέστερ να είναι έκτη. Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στερήθηκε από τις αποφάσεις τουVAR9 βαθμούς.

Η Άρσεναλ και η Τότεναμ θα ήταν πιο χαμηλά καθώς θα βρίσκονταν στην 9η και στην 10η θέση αντίστοιχα. Ως προς τον υποβιβασμό δεν θα άλλαζε κάτι, καθώς οι ίδιες ομάδες θα υποβιβαζόταν και χωρίς τοVAR.

Η βαθμολογία στην πρώτη εξάδα θα είχε διαμορφωθεί ως εξής:

1. Λίβερπουλ 94 (5 λιγότερους)

2. Μάντσεστερ Σίτι 84 (3 περισσότερους)

3. Τσέλσι 68 (2 περισσότερους)

4. Γουλβς 68 (9 περισσότερους)

5. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 66 (ίδιοι βαθμοί)

6. Λέστερ 58 (τέσσερις λιγότερους)

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ