PREMIER LEAGUE

Premier League: Πρώτη φορά ελεύθερη μετάδοση αγώνων

Liverpool's Alex Oxlade-Chamberlain, right, kicks the ball as Everton's Djibril Sidibe tries to stop him during the English FA Cup third round soccer match between Liverpool and Everton at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, Jan. 5, 2020. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool's Alex Oxlade-Chamberlain, right, kicks the ball as Everton's Djibril Sidibe tries to stop him during the English FA Cup third round soccer match between Liverpool and Everton at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, Jan. 5, 2020. (AP Photo/Jon Super) AP

Η Premier League ανακοίνωσε ότι για πρώτη φορά θα μεταδοθούν ματς σε ελεύθερη τηλεοπτική μετάδοση, μεταξύ αυτών και το ντέρμπι Έβερτον - Λίβερπουλ. Πρώτη μετάδοση ματς της πρώτης κατηγορίας από το BBC μετά από 32 χρόνια! Οι ώρες των αναμετρήσεων.

Οι ομάδες της Premier League συμφώνησαν να επιστρέψει η δράση στις 17 Ιουνίου (με τα δυο εξ αναβολής) στη σύσκεψη που είχαν την Πέμπτη (28/5) και λίγο αργότερα ήλθε και η επιβεβαίωση μέσω της επίσημης ανακοίνωσης.

Σέντρα την 17η Ιουνίου με τα δυο εξ αναβολής Άστον Βίλα - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ ενώ η αγωνιστική θα ξεκινήσει (με όλες τις ομάδες να έχουν ίδιο αριθμό αγώνων) από την Παρασκευή (19/6). Και τα 92 εναπομείναντα μέχρι το τέλος της σεζόν ματς θα μεταδοθούν ζωντανά τηλεοπτικά από τους τρέχοντες παρόχους (Sky Sports, BT, BBC, Amazon Prime), για πρώτη φορά ωστόσο στην ιστορία της διοργάνωσης μερικά εξ αυτών ελεύθερα.

Το Sky Sports θα μεταδώσει 64 ματς, τα 25 εκ των οποίων θα είναι διαθέσιμα και ελεύθερα για όλους. Ανάμεσα σε αυτό και το ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Έβερτον. Το BT Sport θα μεταδώσει 20 ματς, ενώ από το Amazon Prime θα μεταδοθούν τέσσερα.

Ισάριθμα θα μεταδοθούν κι από το BBC, το οποίο για πρώτη φορά θα φιλοξενήσει αγώνες της Premier League. Η πρώτη φορά που έπαιξε στον αέρα του ματς της πρώτης κατηγορίας του αγγλικού πρωταθλήματος ήταν πριν από 32 χρόνια, το 1988 δηλαδή!

ΑΓΩΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ

Επιβεβαιώθηκε και το πλάνο που έγινε γνωστό την Τετάρτη (27/5), καθώς εκτός της Κυριακής, τις υπόλοιπες ημέρες θα υπάρχουν ματς θα ολοκληρώνονται τα μεσάνυχτα. Στην ανακοίνωση της Premier League έγιναν γνωστές οι ώρες διεξαγωγής των ματς. Συγκεκριμένα (σε ώρες Ελλάδας) τα ματς θα ξεκινούν ανά ημέρα:

Παρασκευή 22:00

Σάββατο: 14:30, 17:00, 19:30, 22:00

Κυριακή: 14:00, 16:00, 18:30, 21:00

Δευτέρα: 22:00

ΜΕΣΟΒΔΟΜΑΔΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Τρίτη (20:00, 22:00)

Tετάρτη (20:00, 22:00)

Πέμπτη (20:00, 22:00)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Προς ουδέτερη έδρα τα κρίσιμα ματς
Στις 17 Ιουνίου η επιστροφή

Photo credits: AP Photo/Jon Super

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ