PREMIER LEAGUE

Premier League: Πράσινο φως για φιλικά μεταξύ των ομάδων

Manchester City's Raheem Sterling, center, and Manchester United's Victor Lindelof, right, compete for the ball during the English Premier League soccer match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford in Manchester, England, Sunday, March 8, 2020. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester City's Raheem Sterling, center, and Manchester United's Victor Lindelof, right, compete for the ball during the English Premier League soccer match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford in Manchester, England, Sunday, March 8, 2020. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Η Premier League σύμφωνα με την Telegraph άναψε το πράσινο φως για φιλικά μεταξύ των ομάδων μέχρι την επιστροφή της δράσης στις 17 Ιουνίου. Οι προϋποθέσεις για την απόσταση, τη μετακίνηση και τα γήπεδα. Μέλη των τεχνικών επιτελείων σε ρόλο διαιτητή.

Η δράση στην Premier League επιστρέφει στις 17 Ιουνίου (με τα δυο εξ αναβολής) - Άστον Βίλα - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ - ωστόσο οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας του αγγλικού πρωταθλήματος θα συναντηθούν ανεπίσημα μεταξύ τους νωρίτερα.

Σύμφωνα με την Telegraph η διοργανώτρια αρχή άναψε το πράσινο φως για φιλικά μεταξύ των ομάδων προκειμένου να βρουν ρυθμό στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους μετά την αποχή δυόμιση μηνών και μέχρι την επιστροφή της δράσης.

Βέβαια, τα φιλικά θα διεξαχθούν με συγκεκριμένες προϋποθέσεις να τηρούνται. Σύμφωνα με αυτό οι ομάδες απαγορεύεται να ταξιδέψουν σε απόσταση μεγαλύτερης των 90 λεπτών οδικώς, ενώ η μετακίνηση θα γίνεται με δικά τους οχήματα και ενδεχομένως θα φορούν τις εμφανίσεις από το σπίτι τους (όταν ξεκινούν δηλαδή).

Δεν υπάρχουν διαιτητές, αλλά η διαιτησία των φιλικών αναμετρήσεων θα γίνεται από μέλη του τεχνικού επιτελείου. Αυτές θα διεξάγονται είτε στα κανονικά γήπεδα των ομάδων είτε στα προπονητικά κέντρα, τα οποία θα πρέπει να ελέγχονται ως προς την τήρηση των κανόνων υγιεινής με βάση το ιατρικό πρωτόκολλο.

Photo credits: AP Photo/Dave Thompson

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ