PREMIER LEAGUE

Premier League: Ποιος είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στην Αγγλία;

Premier League: Ποιος είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στην Αγγλία;

Η εκπληκτική εμφάνιση του Ντε Χέα κόντρα στην Τότεναμ, μας έδωσε την αφορμή, να συλλέξουμε τους καλύτερους τερματοφύλακες στην Premier League και να αναρωτηθούμε: Ποιος είναι ο κορυφαίος αυτή τη στιγμή;

Όλοι στην ποδοσφαιρική Αγγλία μιλάνε για τα κατορθώματα του Ντε Χέα και τη νέα σπουδαία εμφάνιση που πραγματοποίησε χθες στο ντέρμπι με την Τότεναμ.

Η Γιουνάιτεντ έφυγε νικήτρια με 1-0 από το Γουέμπλεϊ, με την νίκη της να οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον Ισπανό πορτιέρο που κατέβασε τα ρολά ακόμα μία φορά, αποδεικνύοντας πως είναι ένας από τους καλύτερους κίπερ αυτή τη στιγμή. Συνολικά οκτώ σωτήριες επεμβάσεις πραγματοποίησε και κράτησε το μηδέν για την εστία του.

Με αφορμή λοιπόν την εξαιρετική απόδοση του Ισπανού πορτιέρο, το Sport24.gr επέλεξε τους καλύτερους τερματοφύλακες της Premier League και σε καλεί να διαλέξεις τον καλύτερο αυτή τη στιγμή. Σου δίνουμε τέσσερις επιλογές: Νταβίντ Ντε Χέα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Άλισον Μπέκερ (Λίβερπουλ), Ούγκο Λιορίς (Τότεναμ) και ΚέπαΑριθαμπαλάγα (Τσέλσι).

Τέσσερις σπουδαίοι τερματοφύλακες, μία η ψήφος. Διαλέξτε τον κορυφαίο των αγγλικών γηπέδων:

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ