PREMIER LEAGUE

Premier League: Όρθια με Αλόνσο η Τσέλσι

Chelsea's Marcos Alonso, centre, celebrates with team-mates Jorginho, left, and Pedro after scoring his side's first goal of the game against Bournemouth, in the English Premier League soccer match at the Vitality Stadium in Bournemouth, England, Saturday Feb. 29, 2020. (Mark Kerton/PA via AP)
Chelsea's Marcos Alonso, centre, celebrates with team-mates Jorginho, left, and Pedro after scoring his side's first goal of the game against Bournemouth, in the English Premier League soccer match at the Vitality Stadium in Bournemouth, England, Saturday Feb. 29, 2020. (Mark Kerton/PA via AP) AP

Ο Μάρκος Αλόνσο άνοιξε κι έκλεισε το σκορ στο Μπόρνμουθ, χαρίζοντας στην Τσέλσι το βαθμό της ισοπαλίας (2-2). Εύκολα (3-1) η Γουέστ Χαμ τη Σαουθάμπτον, όλα μηδέν στο Νιούκαστλ. (VIDEOS)

Η Τσέλσι δεν κατάφερε για τέταρτο διαδοχικό ματς μακριά από το Λονδίνο να πανηγυρίσει τη νίκη, μάλιστα στο Μπόρνμουθ το απόγευμα του Σαββάτου (29/2) φλέρταρε με την ήττα.

Οι μπλε είχαν ως πρωταγωνιστή στο Μπόρνμουθ τον Μάρκος Αλόνσο, ο οποίος άνοιξε κι έκλεισε το σκορ στο Viltality Stadium. Ο 29χρονος Μαδριλέςνος άνοιξε το σκορ στο 33ο λεπτό με σε μια εξαιρετική ανάπτυξη της Τσέλσι, με την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και τον ίδιον να παίρνει το ριμπάουντ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της κενής εστίας.

Οι γηπεδούχοι έφθασαν στην ισοφάριση με κεφαλιά του Λέρμα στο 54ο λεπτό και στην ανατροπή ύστερα από τρία λεπτά (57') με τον Γιόσουα Κινγκ. Η χαρά, ωστόσο, έμεινε μισή. Ο Μάρκος Αλόνσο με το δεύτερο προσωπικό γκολ (19ο συνολικά με τους μπλε σε επίπεδο πρωταθλήματος), αλλά και της Τσέλσι - και πάλι σε ριμπάουντ με κεφαλιά αυτή τη φορά όμως - διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Η Τσέλσι παραμένει στην τέταρτη θέση.

Η Γουέστ Χαμ υποδέχθηκε τη Σαουθάμπτον και συνάντησε αντίσταση μόνο για μισή ώρα. Τα σφυριά άνοιξαν το σκορ με τον Μπόουεν με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου στο ματς, ενώ ο Ομπαφέμι ισοφάρισε σε 1-1 στο 31ο λεπτό.

Ο Αλέ με ένα ακόμη γκολ εντός περιοχής στο 40' ανέκτησε το προβάδισμα για τους Λονδρέζους, ενώ ο Αντόνιο στο 50' διαμόρφωσε το τελικό σκορ (3-1). Η Γουέστ Χαμ συνεχίζει την προσπάθειά της για παραμονή στην κατηγορία.

Στο μηδέν κόλλησαν η Νιούκαστλ με την Μπέρνλι. Οι γηπεδούχοι είχαν όλες τις ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν να τις μετουσιώσουν σε γκολ. Η Νιούκαστλ απείλησε με τον πιο δραστήριο παίκτη της, Μιγκέλ Αλμιρόν, ο οποίος δημιούργησε και εκτέλεσε φάσεις ων όμως άστοχος.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 28ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου

Νόριτς - Λέστερ 1-0 (70' Λιούις)

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου

Άστον Βίλα - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ΑΝΑΒΟΛΗ

Μπράιτον - Κρίσταλ Πάλας 0-1 (70' Αγιού)

Γουέστ Χαμ - Σαουθάμπτον 3-1 (15' Μπόουεν, 40' Αλέ, 50' Αντόνιο / 31' Ομπαφέμι)

Μπόρνμουθ - Τσέλσι 2-2 (54' Λέρμα, 57' Κινγκ / 33', 85' Μάρκος Αλόνσο)

Νιούκαστλ - Μπέρνλι 0-0

Γουότφορντ - Λίβερπουλ (19:30)

Κυριακή 1 Μαρτίου

Έβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (16:00)

Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ ΑΝΑΒΟΛΗ

Τότεναμ - Γουλβς (16:00)

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ