PREMIER LEAGUE

Premier League: Οι παίκτες γυρνούν από την Ισπανία μέσω Ελλάδας

Tottenham's Eric Dier, right, is challenged by Crystal Palace's James McArthur during the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Tottenham at the Selhurst Park stadium in London, Sunday, July 26, 2020. (Warren Little/Pool via AP)
Tottenham's Eric Dier, right, is challenged by Crystal Palace's James McArthur during the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Tottenham at the Selhurst Park stadium in London, Sunday, July 26, 2020. (Warren Little/Pool via AP) AP

Πολλοί ποδοσφαιριστές της Premier League, χωρίς να κατονομάζεται κάποιος, οι οποίοι επέλεξαν να περάσουν ολιγοήμερες διακοπές στην Ισπανία, επιστρέφουν στην Μ. Βρετανία μέσω της Ελλάδας, για να αποφύγουν την καραντίνα.

Πολλοί ποδοσφαιριστές της Premier League, οι οποίοι επέλεξαν να περάσουν τις διακοπές τους στην Ισπανία, αντί να επιστρέψουν απευθείας στην Αγγλία, πετάνε για την Ελλάδα, και από εκεί γυρνούν στην Μεγάλη Βρετανία, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ο λόγος φυσικά είναι η αποφυγή της καραντίνας των 14 ημερών, καθώς η κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας έχει επιβάλει καραντίνα 14 ημερών σε όποιον πολίτη γυρίζει από την Ισπανία.

Το συγκεκριμένο μέτρο δεν ισχύει για αυτούς που ταξιδεύουν από την χώρα μας. Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα δεν κατονομάζονται συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές, αλλά αναφέρει ότι αρκετοί από αυτούς σκέφτηκαν το συγκεκριμένο πράγμα για να αποφύγουν την καραντίνα.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ