PREMIER LEAGUE

Premier League: Ο Ζαχά πλήγωσε ξανά την Μπράιτον

Crystal Palace's Wilfried Zaha during the English Premier League soccer match between Sheffield United and Crystal Palace at Bramall Lane in Sheffield, England, Sunday, Aug. 18, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Crystal Palace's Wilfried Zaha during the English Premier League soccer match between Sheffield United and Crystal Palace at Bramall Lane in Sheffield, England, Sunday, Aug. 18, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Η Μπράιτον προηγήθηκε με τον Μοπέ στο Σέλχαρστ Παρκ, αλλά ο Ζαχά σκόραρε ξανά κόντρα στο αγαπημένο του θύμα και η Κρίσταλ Πάλας έσωσε το βαθμό (1-1) για την τελευταία αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής της Premier League.

Η αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Premier League έπεσε στο Λονδίνο με την Κρίσταλ Πάλας να υποδέχεται στο Σέλχαρστ Παρκ την Μπράιτον.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 54ο λεπτό όταν έγινε η σέντρα από δεξιά, ο Γκρος άφησε την μπάλα (14η ασίστ) και ο Μοπέ με εξαιρετικό τελείωμα (τρία γκολ στα τρία τελευταία ματς) μέσα από την περιοχή νίκησε τον Γκουαΐτα.

Η Κρίσταλ Πάλας, ωστόσο, δεν το έβαλε κάτω. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι ήττες στο σπίτι της έχει γνωρίσει μόνον από τις τρεις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας ( Λίβερπουλ, Λέστερ και Μάντσεστερ Σίτι) την τρέχουσα σεζόν.

Σκόρερ ο Ουιλφρίντ Ζαχά, ο οποίος με το αριστερό εντός περιοχής κεραυνοβόλησε στο 76ο λεπτό τον Ράιαν. Μάλιστα η Μπράιτον είναι το αγαπημένο θύμα του Ζαχά. Έχει σκοράρει έξι γκολ κόντρα στους γλάρους, τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 17ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου

Λίβερπουλ - Γουότφορντ 2-0 (38', 90' Σαλάχ)

Μπέρνλι - Νιούκαστλ 1-0 (58' Γουντ)

Τσέλσι - Μπόρνμουθ 0-1 (85' Γκόσλινγκ)

Λέστερ - Νόριτς 1-1 (αυτ. Κρολ / 26' Πούκι)

Σέφιλντ Γ. - Άστον Βίλα 2-0 (50', 73' Φλεκ)

Σαουθάμπτον - Γουέστ Χαμ 0-1 (37' Χάλερ)

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου

Μάντσεστερ Γ. - Έβερτον 1-1 (78' Γκρινγουντ / 36' αυτ. Λίντελεφ)

Γουλβς - Τότεναμ 1-2 (67' Τραορέ / 8' Μόουρα, 90+1' Βερτόνχεν)

Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι 0-3 (2', 40' Ντε Μπρόινε, 15' Στέρλινγκ)

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου

Κρίσταλ Πάλας - Μπράιτον 1-1 (76' Ζαχά / 54' Μοπέ)

H BAΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ