PREMIER LEAGUE

Premier League: Ο Γκαμπριέλ Ζεζούς πλήγωσε ξανά την Έβερτον

Manchester City's Gabriel Jesus celebrates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Everton at Etihad stadium in Manchester, England, Wednesday, Jan. 1, 2020. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's Gabriel Jesus celebrates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Everton at Etihad stadium in Manchester, England, Wednesday, Jan. 1, 2020. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε 2-1 την Έβερτον και ο Κάρλο Αντσελότι γνώρισε την πρώτη του ήττα με τον Γκαμπριέλ Ζεζούς να σκοράρει ξανά κόντρα στο αγαπημένο του "θύμα". Ποδαρικό με τεσσάρα στο 2020 για τη Γουέστ Χαμ, στο ντεμπούτο του Μόγες. Βαθμό στο 87' η Πάλας στο Νόριτς.

Ο Κάρλο Αντσελότι ξεκίνησε με δυο νίκες στα ισάριθμα πρώτα του ματς στον πάγκο της Έβερτον, αλλά στο τρίτο ο Ιταλός γνώρισε και την πρώτη του ήττα. Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχθηκε την ομάδα από το Λίβερπουλ και τη νίκησε 2-1.

Και τα τρία γκολ είχαν βραζιλιάνικη απόχρωση. Πρωταγωνιστής του ματς ο Γκαμπριέλ Ζεζούς, ο οποίος σκόραρε ξανά κόντρα στο αγαπημένο του θύμα. Άνοιξε το σκορ στο 51ο λεπτό μετά από εξαιρετική ασίστ του Γκιουντογάν και διεύρυνε το προβάδισμα στο 58ο πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ μετά από ασίστ του Ριγιάντ Μαχρέζ.

Ο συμπατριώτης του φορ της Έβερτον, Ρισάρλιζον, έβαλε ξανά την ομάδα του στο ματς μειώνοντας στο 71ο. Μπορεί η Έβερτον ν' άγχωσε τη Σίτι στα τελευταία λεπτά του ματς του Μάντσεστερ, αλλά δεν κατάφερε κάτι περισσότερο.

Η Γουέστ Χαμ συνέτριψε με τεσσάρα την Μπόρνμουθ στο ντεμπούτο του Ντέιβιντ Μόγες στον πάγκο της. Μάλιστα, στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε με 3-0. Ο Μαρκ Νομπλ πέτυχε τα δυο από τα τρία γκολ των σφυριών, αλλά αυτό του Σεμπαστιάν Αλέ ήταν το πιο όμορφο. Ο 25χρονος Γάλλος επιθετικός με βολ-πλανέ μετά από σέντρα του Φρέντερικς, νίκησε τον Ράμσλντεϊλ.

Το τέταρτο γκολ ήλθε από τον Φελίπε Άντερσον. Η Νόριτς άνοιξε το σκορ με τον Κάντγουελ μόλις τέσσερα λεπτά μετά από την έναρξη του ματς, αλλά ο Γουίκαμ στο 66ο ισοφάρισε σε 1-1 κι έσωσε το βαθμό για την Πάλας.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Τετάρτη 01/01

Μπράιτον - Τσέλσι 1-1 ( 84' Αλιρεζά / 10' Αθπιλικουέτα)

Μπέρνλι - Άστον Βίλα 1-2 ( 80' Γουντ / 27' Γουέσλεϊ, 41' Γκρίλις)

Νιούκαστλ - Λέστερ 0-3 ( 36' Πέρεθ / 39' Μάντισον / 87' Τσουντχάρι)

Σαουθάμπτον - Τότεναμ 1-0 ( 17' Ινγκς)

Γουότφορντ - Γουλβς 2-1 ( 30' Ντελοφέου / 49' Ντουκουρέ / 60' Νέτο)

Μάντσεστερ Σίτι - Εβερτον 2-1 (51', 58' Γκαμπριέλ Ζεζούς / 71' Ρισάρλιζον)

Νόριτς - Κρίσταλ Πάλας 1-1 (4' Κάντγουελ / 87' Γουίκαμ)

Γουέστ Χαμ - Μπόρνμουθ 4-0 (17', 35' Νομπλ, 25' Αλέ, 66' Φελίπε Άντερσον)

22.00 Άρσεναλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Πέμπτη 02/01

22.00 Λίβερπουλ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ