PREMIER LEAGUE

Premier League: Μπλόκο στο Νόριτς για την Άρσεναλ

Norwich City's Todd Cantwell, centre left,  scores his side's second goal of the game against Arsenal during their English Premier League soccer match at Carrow Road in Norwich, England, Sunday Dec. 1, 2019. (Adam Davy/PA via AP)
Norwich City's Todd Cantwell, centre left, scores his side's second goal of the game against Arsenal during their English Premier League soccer match at Carrow Road in Norwich, England, Sunday Dec. 1, 2019. (Adam Davy/PA via AP) ADAM DAVY/PA VIA AP

Η Άρσεναλ έμεινε για έκτο σερί ματς πρωταθλήματος χωρίς νίκη καθώς έμεινε στο 2-2 στο Κάροου Ρόουντ απέναντι στην Νόριτς, στο ντεμπούτο του Φρέντι Λιούνγκμπεργκ στον πάγκο των Λονδρέζων (VIDEOS).

Το αρνητικό σερί της Άρσεναλ συνεχίστηκε και στην 14η αγωνιστική της Premier League, με την ομάδα του Φρέντι Λιούνγκμπεργκ (ντεμπούτο στον πάγκο ως υπηρεσιακός μετά την απόλυση του Ουνάι Έμερι) να αναδεικνύεται ισόπαλη 2-2 στην έδρα της προτελευταίας Νόριτς και να μένει στην 8η θέση και στο -7 από την 4η Τσέλσι.

Ο Πούκι έδωσε για πρώτη φορά προβάδισμα στην Νόριτς στο 21' βάζοντας τέλος σε επιθετική αφλογιστία 9 αγώνων και 773 αγωνιστικών λεπτών και ο Κάντγουελ την έβαλε για δεύτερη φορά σε θέση οδηγού στο 45+2' (σκόραρε για πρώτη φορά με τη φανέλα των καναρινιών σε δύο σερί ματς πρωταθλήματος), με τους κανονιέρηδες να φτάνουν δύο φορές στην ισοφάριση, με τον ίδιο δράστη.

Ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ ισοφάρισε αρχικά σε 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 29' και στο 57' διαμόρφωσε το τελικό 2-2 με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, φτάνοντας μάλιστα τα 10 γκολ σε 11 ματς Premier League κόντρα σε νεοφώτιστες ομάδες.

Το τελευταίο ημίωρο δεν είχε γκολ, ωστόσο η ομάδα που το κυνήγησε περισσότερο και είχε πιο καθαρές φάσεις ήταν η Νόριτς, με τον γκολκίπερ της Άρσεναλ, Λένο, να πραγματοποιεί καθοριστικές επεμβάσεις και να της χαρίζει ουσιαστικά το βαθμό της ισοπαλίας.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε και το άλλο ματς που ξεκίνησε ταυτόχρονα με αυτό του Κάροου Ρόουντ, με τις Γουλβς και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ να μένουν στο 1-1 στο Μολινό. Οι λεπίδες προηγήθηκαν μόλις στο 2' με τον Μουσέτ που πέτυχε το δεύτερο ταχύτερο γκολ της Σέφιλντ στην Premier League, με την ισοφάριση να έρχεται στο 64' από τον Ντόχερτι.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 14ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 30 Νοεμβρίου

Νιούκαστλ - Μάντσεστερ Σίτι 2-2 (25' Βίλεμς, 88' Σέλβι / 22' Στέρλινγκ, 82' Ντε Μπράινε)

Μπέρνλι - Κρίσταλ Πάλας 0-2 (45+2' Ζαχά, 78' Σλουπ)

Τσέλσι - Γουέστ Χαμ 0-1 (48' Κρέσγουελ)

Λίβερπουλ - Μπράιτον 2-1 (18' 24' Φαν Ντάικ / 79' Ντανκ)

Τότεναμ - Μπόρνμουθ 3-2 (21' 50' Άλι, 69' Σισοκό / 73' 90+6' Γουίλσον)

Σαουθάμπτον - Γουότφορντ 2-1 (78' Ινγκς, 83' Γουόρντ Πρόουζ / 24' Σαρ)

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου

Νόριτς - Άρσεναλ 2-2 (21' Πούκι, 45+2' Κάντγουελ / 29' πεν. 57' Ομπαμεγιάνγκ)

Γουλβς - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-1 (64' Ντόχερτι / 2' Μουσέτ)

Λέστερ - Έβερτον (18:30)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άστον Βίλα

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νιούκαστλ - Μάντσεστερ Σίτι 2-2: Κόλλησε και βλέπει με κυάλια την κορυφή
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ