PREMIER LEAGUE

Premier League: Η Κυβέρνηση άναψε το πράσινο φως για σέντρα τον Ιούνιο

Premier League: Η Κυβέρνηση άναψε το πράσινο φως για σέντρα τον Ιούνιο

Ο Υπουργός αθλητισμού της Αγγλίας, Όλιβερ Ντόουντεν αποκάλυψε ότι η Κυβέρνηση έχει ανάψει το πράσινο φως για επιστροφή της Premier League τον Ιούνιο.

Θετικά ήταν τα μηνύματα που προέκυψαν μετά τη συνάντηση που υπήρχε ανάμεσα σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές με το ποδόσφαιρο στην Αγγλία. Ο Υπουργός αθλητισμού της Αγγλίας, Όλιβερ Ντόουντεν αποκάλυψε ότι η Κυβέρνηση έχει ανάψει το πράσινο φως για επιστροφή της Premier League τον Ιούνιο.

Αρχικά, τόνισε: "Συμφωνήσαμε όλοι ότι θα προχωρήσουμε μόνο εάν είναι ασφαλές να το κάνουμε και η υγεία και η ευημερία των παικτών, των προπονητών και του προσωπικού έρχεται πρώτη.

Η κυβέρνηση ανοίγει την πόρτα για το ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο να επιστρέψει με ασφάλεια τον Ιούνιο. Αυτό θα πρέπει να περιλαμβάνει διευρυμένη πρόσβαση για τους οπαδούς να βλέπουν ζωντανά τους αγώνες και να διασφαλίζει ότι τα οικονομικά από την επιστροφή στη δράση να υποστηρίζουν την ευρύτερη οικογένεια ποδοσφαίρου".

Παράλληλα πέταξε και το μπαλάκι στις ομάδες τονίζοντας ότι η Κυβέρνηση είναι εκεί για να βοηθήσει στην εφαρμογή των όποιων σχεδίων: "Υπάρχει συνδυασμένη καλή θέληση για να επιτευχθεί αυτό για τους οπαδούς των ομάδων, την ποδοσφαιρική κοινότητα και το έθνος συνολικά. Η κυβέρνηση και οι γιατροί μας θα συνεχίσουν να προσφέρουν την καθοδήγηση και υποστήριξη στο παιχνίδι πριν από οποιαδήποτε τελική απόφαση που θα θέσει σε εφαρμογή αυτά τα σχέδια".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ