PREMIER LEAGUE

Premier League: Η Boxing Day σε Live Streaming

Liverpool players mob Liverpool's Joel Matip as they celebrate after he scored his sides 1st goal during the Community Shield soccer match between Manchester City and Liverpool at Wembley Stadium in London, Sunday, Aug. 4, 2019. (AP Photo/Frank Augstein)
Liverpool players mob Liverpool's Joel Matip as they celebrate after he scored his sides 1st goal during the Community Shield soccer match between Manchester City and Liverpool at Wembley Stadium in London, Sunday, Aug. 4, 2019. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Η πιο διάσημη αγωνιστική στον κόσμο, η περιβόητη Boxing Day στην Premier League, θα μεταδοθεί ολόκληρη σε Live Streaming από την Amazon και για πρώτη φορά οι αγώνες θα γίνουν σε τέσσερις διαφορετικές ζώνες.

Η φετινή Boxing Day στην Premier League θα είναι διαφορετικές απ' όλες τις άλλες. Η πιο διασημη αγωνιστική όλων των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, είναι αυτή που κεντρίζει το ενδιαφέρον όσο καμία άλλη. Ο ποδοσφαιρικός πλανήτης πάντα έχει στραμμένο το βλέμμα του στα παιχνίδια της 26ης Δεκεμβρίου και φέτος θα έχει μερικούς λόγους επιπλέον να το κάνει.

Κατ' αρχάς, η Amazon έχει πληρώσει 90 εκατ. λίρες για να δείχνει 20 παιχνίδια μέσα στη σεζόν και τα εννέα θα είναι στη Boxing Day, ημέρα Πέμπτη (26/12). Φέτος, όλα τα ματς θα μεταδοθούν σε Live Streaming για πρώτη φορά, γεγονός πρωτόγνωρο και μοναδικό.

Η Premier League έχει τηλεοπτικές συμφωνίες, πέρα από την Amazon, με το Sky Sports και το BT Sport, με τα χρήματα που δίνονται, να είναι μυθικά. Γι' αυτό άλλωστε μιλάμε για την κορυφαία ποδοσφαιρική Λίγκα του πλανήτη.

Από εκεί και πέρα, τα παιχνίδια της αγωνιστικής θα μεταδοθούν σε τέσσερις διαφορετικές ζώνες, κάτι επίσης που δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά. Στις 14:30, στις 17:00, στις 19:30 και στις 22:00 την ημέρα της Boxing Day, ενώ μια ημέρα μετά (27/12) θα γίνει το ματς της Γουλβς με τη Μάντσεστερ Σίτι στο Μολινό, επίσης σε Live Streaming από την Amazon.

Η Λίβερπουλ παίζει βράδυ την Πέμπτη (26/12, 22:00) εκτός έδρας με τη Λέστερ και αυτό έχει προκαλέσει οργή στους ανθρώπους της ομάδας, το ίδιο και στους φιλάθλους της που θα έχουν πολλές δυσκολίες με τη μεταφορά τους στο Λέστερ και πίσω στο Λίβερπουλ για το παιχνίδι. Κανείς δεν θέλει μια τέτοια μέρα να αγωνίζεται σε τόσο βραδυνή ώρα, είναι κάτι άγνωστο στην Premier League.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Άστον Βίλα - Νόριτς

Μπόρνμουθ - Άρσεναλ

Τσέλσι - Σαουθάμπτον

Κρίσταλ Πάλας - Γουέστ Χαμ

Έβερτον - Μπέρνλι

Λέστερ - Λίβερπουλ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Νιούκαστλ

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Γουότφορντ

Τότεναμ - Μπράιτον

Γουλβς - Μάντσεστερ Σίτι

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ