PREMIER LEAGUE

Premier League: Η απονομή του τίτλου στην Μάντσεστερ Σίτι (VIDEO)

Manchester City coach Pep Guardiola is lifted in the air by the players after the English Premier League soccer match between Brighton and Manchester City at the AMEX Stadium in Brighton, England, Sunday, May 12, 2019. Manchester City defeated Brighton 4-1 to win the championship. (AP Photo/Frank Augstein)
Manchester City coach Pep Guardiola is lifted in the air by the players after the English Premier League soccer match between Brighton and Manchester City at the AMEX Stadium in Brighton, England, Sunday, May 12, 2019. Manchester City defeated Brighton 4-1 to win the championship. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Λίγη ώρα μετά το 4-1 επί της Μπράιτον, οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι σήκωσαν το τρόπαιο του πρωταθλητή Αγγλίας στο χορτάρι του "Amex Stadium" μέσα σε αποθέωση από το κοινό τους (VIDEOS).

Ο Γκλεν Μάρεϊ προκάλεσε καρδιοχτύπια στον οργανισμό Μάντσεστερ Σίτι με το γκολ του στο 27ο λεπτό, όμως οι "πολίτες" απάντησαν τέσσερις φορές και με τα γκολ των Αγκουέρο, Λαπόρτ, Μαχρέζ και Γκιουντογκάν οδήγησαν την Μάντσεστερ Σίτι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με το 4-1 στην έδρα της Μπράιτον.

Αυτός ήταν ο δεύτερος σερί τίτλος Premier League για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιολα και τέταρτος συνολικά μέσα στη δεκαετία για την Σίτι, με τον Καταλανό τεχνικό και τους ποδοσφαιριστές του να το πανηγυρίζουν με την ψυχή τους στο φινάλε όταν και σήκωσαν το τρόπαιο στην απονομή που στήθηκε στον αγωνιστικό χώρο του "Amex Stadium".

Δείτε videos με τη στιγμή της στέψης για τη φετινή πρωταθλήτρια Αγγλίας, Σίτι:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπράιτον - Σίτι: Από την κόλαση στον παράδεισο σε δέκα λεπτά οι πολίτες
Μάντσεστερ Σίτι: Η αγκαλιά του Γκουαρδιόλα στον Κομπανί
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ