PREMIER LEAGUE

Premier League: Διαστημική Σίτι, σκόρπισε 8-0 την Γουότφορντ

Manchester City's David Silva, center, celebrates with teammates after scoring his sides first goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Watford at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Sept. 21, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's David Silva, center, celebrates with teammates after scoring his sides first goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Watford at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Sept. 21, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Η Μάντσεστερ Σίτι παίζοντας διαστημικό ποδόσφαιρο πέτυχε οκτώ γκολ επί της Γουότφορντ και είχε ευκαιρίες για τουλάχιστον πέντε τέρματα ακόμα καθώς είχε και τρία δοκάρια. Ήττες για Νόριτς και Έβερτον. (VIDEOS)

Μια διαστημική Μάντσεστερ Σίτι έκανε την εμφάνιση της στο "Έτιχαντ" στο ματς με την Γουότφορντ και τη σκόρπισε πετυχαίνοντας οκτώ τέρματα με έξι διαφορετικούς σκόρερ και τον Μπερνάρντο Σίλβα να πετυχαίνει χατ τρικ.

Η Σίτι είχε φτάσει το σκορ στο 5-0 στο 18' και στη διάρκεια της αναμέτρησης είχε τρία δοκάρια και ακόμα πέντε-έξι κλασικές ευκαιρίες για να φτάσει το σκορ σε επίπεδα ρεκόρ για την Premier League.

Την ίδια ώρα η Νόριτς γνώριζε εκτός έδρας ήττα από τη Μπέρνλι με 2-0 και η Έβερτον εντός έδρας ήττα από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 2-0.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ 8-0

Η Μάντσεστερ Σίτι μπήκε στο ματς προκειμένου να δείξει πως η ήττα από τη Νόριτς ήταν μια κακή παρένθεση. Το κατάφερε πριν τη συμπλήρωση 18 λεπτών καθώς ήδη οι γηπεδούχοι είχαν πετύχει πέντε τέρματα με πέντε διαφορετικούς σκόρερ.

Το 1-0 έγινε πριν τη συμπλήρωση ενός λεπτού αγώνα με τον Νταβίντ Σίλβα με κοντινή προβολή να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 7' ο Μαχρέζ κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα για το 2-0 ο Αγκουέρο. Στο 12' ο Μαχρέζ εκτέλεσε φάουλ εκτός περιοχής, η μπάλα βρήκε στον Κλέβερλι και κατέληξε στα δίχτυα για το 3-0.

Στο 15' ο Μπερνάρντο Σίλβα με κεφαλιά από κοντά έκανε το 4-0 πετυχαίνοντας το πρώτο από τα τρία γκολ που έβαλε στην αναμέτρηση. Στο 18' η Σίτι εκτέλεσε γρήγορα ένα φάουλ, ο Αγκουέρο γύρισε για τον Οταμέντι που με προβολή έκανε το 5-0. Εν συνεχεία η Σίτι είχε δοκάρι με τον Αγκουέρο και το 5-0 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Τρία λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Μπερνάρντο Σίλβα και πάλι βρέθηκε σε θέση βολής και έκανε το 6-0 ενώ ο Πορτογάλος με πλασέ από κοντά διαμόρφωσε το 7-0 στο 60'. Το τελικό 8-0 έγινε στο 85' με σουτ του Ντε Μπρόινε μέσα από την περιοχή.

Η Σίτι έψαξε και για ένατο γκολ προκειμένου να ισοφαρίσει το μεγαλύτερο σκορ σε παιχνίδια της Premier League. Ρεκόρ που κατέχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΜΠΕΡΝΛΙ - ΝΟΡΙΤΣ 2-0

Με τον Γουντ μεγάλο πρωταγωνιστή η Μπέρνλι πέτυχε δυο γκολ μέσα σε τέσσερα λεπτά και κέρδισε τη Νόριτς που προερχόταν από τη σπουδαία νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Γουντ άνοιξε το σκορ στο 10' μετά από ασίστ του Γουέστγουντ ενώ στο 14' σκόραρε για δεύτερη φορά μετά από πάσα του ΜακΝιλ.

Η Μπέρνλι μπόρεσε και διατήρησε το υπέρ της σκορ μέχρι το τέλος και έφτασε στην κατάκτηση τριών σημαντικών βαθμών στη μάχη που θα δώσει στην Premier League.

ΕΒΕΡΤΟΝ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ 0-2

Η Έβερτον συνέχισε να μένει μακριά από τον καλό της εαυτό και γνώρισε την ήττα το απόγευμα του Σαββάτου από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 2-0.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 1-0 μετά από αυτογκόλ του Μίνα ενώ στο 79' οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Μουσέτ και έφτασαν στο 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ