PREMIER LEAGUE

Premier League: Ασταμάτητη Λέστερ καθάρισε και την Άρσεναλ

Leicester's James Maddison, left, celebrates with teammate Leicester's Jamie Vardy after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Leicester City and Arsenal at the King Power Stadium in Leicester, England, Saturday, Nov. 9, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Leicester's James Maddison, left, celebrates with teammate Leicester's Jamie Vardy after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Leicester City and Arsenal at the King Power Stadium in Leicester, England, Saturday, Nov. 9, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Η Λέστερ επικράτησε 2-0 της Άρσεναλ χάρη στα γκολ των Βάρντι, Μάντισον και συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στην Premier League. Τέσσερις σερί νίκες οι αλεπούδες, στη δεύτερη θέση μαζί με την Τσέλσι. Έμεινε στον πάγκο ο Παπασταθόπουλος. (VIDEO)

Ασταμάτητη η Λέστερ, υποδέχθηκε την Άρσεναλ και τη νίκησε με 2-0. Οι αλεπούδες συνεχίζουν με σπασμένα τα φρένα και προσπέρασαν μαζί με την Τσέλσι τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έχει την Κυριακή το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.

Οι γκάνερς είχαν την πρώτη ευκαιρία του ματς στο 14ο λεπτό με τους Ομπαμεγιάνγκ και Λακαζέτ ν' αστοχούν από κοντά σε διπλή προσπάθεια. Ο πρώτος δοκίμασε στο 20ό λεπτό τον Σμάιχελ, δίχως όμως να καταφέρει κάτι περισσότερο.

Η Λέστερ ανέβηκε στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου και προσπάθησε από τα πλάγια να διασπάσει την άμυνα των Λονδρέζων. Στο 49ο λεπτό προειδοποίησε με οριζόντιο δοκάρι και στο 68ο λεπτό άνοιξε το σκορ μετά από εξαιρετική συνεργασία, την οποία ολοκλήρωσε ιδανικά με πλασέ εντός περιοχής ο Βάρντι.

Ο Βάρντι έχασε σπουδαία ευκαιρία να διπλασιάσει τόσο τα προσωπικά του τέρματα, όσο κι αυτά της ομάδας του στο 73'. Ήταν όμως αυτός που έδωσε ύστερα από δυο λεπτά την ασίστ στον Μάντισον για να διαμορφώσει αυτός με ξερό δεξί σουτ το τελικό σκορ (2-0) ύστερα από δυο λεπτά (75').

Ο Ουνάι Έμερι δεν χρησιμοποίησε τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό, Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος έμεινε στον πάγκο.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 12ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου

Νόριτς - Γουότφορντ 0-2 (2' Ντεουλοφέου, 52' Γκρέι)

Σάββατο 9 Νοεμβρίου

Τσέλσι - Κρίσταλ Πάλας 2-0 (52'Άμπραχαμ,79'Πούλισιτς)

Μπέρνλι - Γουέστ Χαμ 3-0 (11' Μπαρνς, 44' Γουντ, 54' αυτ. Ραούλ Χιμένες)

Νιούκαστλ - Μπόρνμουθ 2-1 (42' Γέντλιν, 52' Κλαρκ / 14' Ουίλσον)

Σαουθάμπτον - Έβερτον 1-2 (50' Ινγκς / 4' Ντέιβις, 75' Ρισάρλιζον)

Τότεναμ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-1 (58' Σον / 78' Μπάλντοκ)

Λέστερ - Άρσεναλ 2-0 (68' Βάρντι, 75' Μάντισον)

Κυριακή 10 Νοεμβρίου

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπράιτον (16:00)

Γουλβς - Άστον Βίλα (16:00)

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι (18:30)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ