PREMIER LEAGUE

Premier League: Άνετη νίκη με τριάρα για την Γιουνάιτεντ

Manchester United's Marcus Rashford, left, celebrates with Manchester United's Anthony Martial after scoring his side's third goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and Brighton and Hove Albion, at the Old Trafford stadium in Manchester, England, , Sunday, Nov. 10, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United's Marcus Rashford, left, celebrates with Manchester United's Anthony Martial after scoring his side's third goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and Brighton and Hove Albion, at the Old Trafford stadium in Manchester, England, , Sunday, Nov. 10, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβλήθηκε 3-1 της Μπράιτον στο "Ολντ Τράφορντ" και ανέβηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας, ενώ εντός έδρας επιτυχία πανηγύρισε και η Γουλβς επικρατώντας 2-1 της Άστον Βίλα (VIDEOS).

Μετά το χαστούκι που δέχτηκε τη περασμένη αγωνιστική στην έδρα της Μπόρνμουθ (0-1) η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα καθώς έκαμψε με σκορ 3-1 την αντίσταση της Μπράιτον και πανηγύρισε την πέμπτη νίκη της στα έξι τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι παίκτες του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν μέσα σε τρία λεπτά να πάρουν σημαντικό προβάδισμα: στο 17' έγινε το 1-0 με σουτ του Περέιρα με το αριστερό μέσα από την περιοχή που κόντραρε στον Στίβενς και άλλαξε πορεία ενώ στο 19' οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με αυτογκόλ του Πρέπερ.

Αυτή μάλιστα ήταν μόλις η δεύτερη φορά μέσα στο 2019 που κατάφεραν να πετύχουν δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο ενός αγώνα Premier League, καθώς το είχαν πετύχει τον Ιανουάριο και πάλι κόντρα στην Μπράιτον.

Η Μπράιτον μείωσε στο 64' με κεφαλιά του Ντανκ μέσα από τη μικρή περιοχή και ξαναμπήκε στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος, όμως στο 66' ο Ράσφορντ φρόντισε να βάλει τίτλους τέλους καθώς εκμεταλλεύτηκε ασίστ του Μαρσιάλ (δεύτερη στον αγώνα για τον Γάλλο) και έγραψε το τελικό 3-1 για τους κόκκινους διαβόλους.

Στο άλλο ματς που διεξήχθη ταυτόχρονα με αυτό στο "Ολντ Τράφορντ", η Γουλβς εκμεταλλεύτηκε τον παράγοντα έδρα και νίκησε 2-1 την Άστον Βίλα στο "Μολινό", για να φτάσει στους 16 βαθμούς, όσους έχουν και οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπόρνμουθ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 12ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου

Νόριτς - Γουότφορντ 0-2 (2' Ντεουλοφέου, 52' Γκρέι)

Σάββατο 9 Νοεμβρίου

Τσέλσι - Κρίσταλ Πάλας 2-0 (52'Άμπραχαμ,79'Πούλισιτς)

Μπέρνλι - Γουέστ Χαμ 3-0 (11' Μπαρνς, 44' Γουντ, 54' αυτ. Ραούλ Χιμένες)

Νιούκαστλ - Μπόρνμουθ 2-1 (42' Γέντλιν, 52' Κλαρκ / 14' Ουίλσον)

Σαουθάμπτον - Έβερτον 1-2 (50' Ινγκς / 4' Ντέιβις, 75' Ρισάρλιζον)

Τότεναμ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-1 (58' Σον / 78' Μπάλντοκ)

Λέστερ - Άρσεναλ 2-0 (68' Βάρντι, 75' Μάντισον)

Κυριακή 10 Νοεμβρίου

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπράιτον 3-1 (17' Περέιρα, 19' αυτ. Πρέπερ, 66' Ράσφορντ / 64' Ντανκ)

Γουλβς - Άστον Βίλα 2-1 (41' Νέβες, 84' Χιμένες / 90+2' Τρεζεγκέ)

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι (18:30)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τσέλσι - Κρίσταλ Πάλας 2-0: Στη δεύτερη θέση τα "μωρά" του Λάμπαρντ
Premier League: Ένα μήνα χωρίς νίκη η Τότεναμ!
Premier League: Ασταμάτητη Λέστερ καθάρισε και την Άρσεναλ
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ