PREMIER LEAGUE

Premier League: Άνετες τριάρες για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γουλβς

Manchester United's Mason Greenwood scores against Watford during the English Premier League soccer match at Old Trafford, Manchester, England, Sunday Feb. 23, 2020. (Martin Rickett/PA via AP)
Manchester United's Mason Greenwood scores against Watford during the English Premier League soccer match at Old Trafford, Manchester, England, Sunday Feb. 23, 2020. (Martin Rickett/PA via AP) MARTIN RICKETT/PA VIA AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβλήθηκε άνετα 3-0 της Γουότφορντ και μπήκε για τα καλά σε τροχιά Champions League ενώ με το ίδιο σκορ καθάρισε η Γουλβς την ουραγό Νόριτς (VIDEOS).

Με κεκτημένη ταχύτητα από το 2-0 κόντρα στην Τσέλσι στο "Στάμφορντ Μπριτζ" την περασμένη Δευτέρα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρέσυρε στο διάβα της και την Γουότφορντ, με την ομάδα του Σόλσκιερ να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και να επικρατεί 3-0 των σφηκών στο "Ολντ Τράφορντ".

Ο Μπρούνο Φερνάντες άνοιξε το δρόμο για τη νίκη με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 42' (πρώτο του γκολ με τη φανέλα των κόκκινων διαβόλων και 13ο σερί εύστοχο πέναλτι για τον Πορτογάλο) και ο Μαρσιάλ με ονειρεμένο σκαφτό πλασέ έκανε το 2-0 στο 58' (πρώτη φορά μετά τον Σεπτέμβριο του 2017 που σκόραρε σε τρίτο διαδοχικό ματς σε όλες τις διοργανώσεις), ενώ το κερασάκι στην τούρτα το πρόσθεσε ο Γκρίνγουντ γράφοντας το 3-0 στο 75'.

Με το αποτέλεσμα αυτό, η Γιουνάιτεντ σκαρφάλωσε μόνη στην 5η θέση και είναι πλέον στο -3 από την 4η Τσέλσι ενώ στον αντίποδα η Γουότφορντ έμεινε προτελευταία, έναν πόντο κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Την ίδια ώρα, η Γουλβς επιβλήθηκε 3-0 της ουραγού Νόριτς στο "Μολινό" έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντιόγκο Ζότα, όπως και λίγα 24ωρα νωρίτερα.

Την περασμένη Πέμπτη ήταν ο καταλύτης στο 4-0 επί της Εσπανιόλ για τους "32" του Europa League πετυχαίνοντας χατ-τρικ ενώ τώρα, ήταν ο άνθρωπος που στέρησε κάθε ελπίδα από τα καναρίνια πετυχαίνοντας τα δύο πρώτα γκολ των λύκων, με το τρίτο να έχει την υπογραφή του Χιμένες μετά από σουτ του Ζότα όπου η μπάλα είχε σταματήσει στο δοκάρι.

Πλέον, ο Πορτογάλος επιθετικός μετράει 10 γκολ στα 12 τελευταία παιχνίδια του με τη φανέλα της Γουλβς σε όλες τις διοργανώσεις, με την ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο (έμεινε στον πάγκο ο Ντανιέλ Ποντένσε) να παίρνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα μετά από έναν μήνα και την πρώτη εντός έδρας το 2020.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 27ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σαββατο 22 Φεβρουαρίου

Τσέλσι - Τότεναμ 2-1 (15' Ζιρού, 48' Αλόνσο / 89' αυτ. Ρίντιγκερ)

Μπέρνλι - Μπόρνμουθ 3-0 (53' Βίντρα, 61' πεν. Ροντρίγκεζ, 87' ΜακΝιλ)

Κρίσταλ Πάλας - Νιούκαστλ 1-0 (44' Φαν Άανχολτ)

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Μπράιτον 1-1 (26' Στίβενς / 30' Μοπέ)

Σαουθάμπτον - Άστον Βίλα 2-0 (8' Λονγκ, 90' Άρμστρονγκ)

Λέστερ - Μάντσεστερ Σίτι 0-1 (80' Ζεζούς)

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουότφορντ 3-0 (42' πεν. Φερνάντες, 58' Μαρσιάλ, 75' Γκρίνγουντ)

Γουλβς - Νόριτς 3-0 (19' 30' Ζότα, 50' Χιμένες)

Αρσεναλ - Εβερτον (18:30)

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου

Λιβερπουλ - Γουέστ Χαμ (22:00)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τσέλσι - Τότεναμ 2-1: Οι ξεχασμένοι έδωσαν τη νίκη στους μπλε

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ