PREMIER LEAGUE

Premier League: Αγώνες από τις 14:00 ως τα μεσάνυχτα κάθε Σαββατοκύριακο

Liverpool's Sadio Mane, center, challenges for the ball with Manchester City's Kevin De Bruyne, and his teammate Rodrigo during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, Nov. 10, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool's Sadio Mane, center, challenges for the ball with Manchester City's Kevin De Bruyne, and his teammate Rodrigo during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, Nov. 10, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Η δράση θα επιστρέψει στην Premier League και τα Σαββατοκύριακα το πλάνο είναι να δείχνει η τηλεόραση παιχνίδια το ένα μετά το άλλο, που θα ξεκινούν στις 14:00 και θα ολοκληρώνονται τα μεσάνυχτα.

Η Premier League θα επανεκκινήσει και στόχος είναι να καλυφθούν και τα 92 εναπομείναντα παιχνίδια μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, προκειμένου να ολοκληρωθεί ομαλά η σεζόν, πάντα με γνώμονα να τηρούνται και όλα τα μετρα ασφαλείας για τον κορονοϊό. Αυτό σημαίνει πως η τηλεόραση θα πάρει... φωτιά, αφού θα δείχνει παιχνίδια το ένα μετά το άλλο.

Η Mirror αναφέρει πως το πλάνο είναι τα Σάββατα και τις Κυριακές να ξεκινάει η δράση στις 14:00 και να ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα. Εν ολίγοις να έχει πέντε παιχνίδια τη μια ημέρα και πέντε την άλλη, ώστε μέσα στον Αύγουστο να τελειώσει κανονικά το πρωτάθλημα. Το πρώτο θα ξεκινάει 14:00 και τα άλλα ματς θα είναι στις 16:00, στις 18:00, στις 20:00 και στις 22:00.

Κατά βάση οι αγώνες θα γίνονται τα Σαββατοκύριακα, ενώ υπάρχει πίεση από τα κανάλια και για μεσοβδόμαδη δράση στα πρότυπα του Champions League, με αγώνες στις 20:00 και στις 22:00. Στόχος της Premier League είναι να μείνουν Sky, BT Sport Amazon χαρούμενοι, διότι αποτελούν βασικούς "αιμοδότες" του πρωταθλήματος.

AP Photo/Jon Super

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ