PREMIER LEAGUE

Ποτσετίνο: "Κορυφαίος του ματς ήταν ο γκολκίπερ της Σίτι"

Tottenham's coach Mauricio Pochettino is seen before the English Premier League soccer match between Manchester City and Tottenham Hotspur at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, April 20, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Tottenham's coach Mauricio Pochettino is seen before the English Premier League soccer match between Manchester City and Tottenham Hotspur at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, April 20, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δήλωσε υπερήφανος για την Τότεναμ παρά την ήττα με 1-0 από την Μάντσεστερ Σίτι και εξέφρασε σιγουριά πως η ομάδα του θα είναι μέσα στην τετράδα στο φινάλε της σεζόν.

Τρεις ημέρες μετά τη θριαμβευτική πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League εις βάρος της Μάντσεστερ Σίτι, η Τότεναμ γνώρισε την ήττα στο πρωτάθλημα από τον ίδιο αντίπαλο στο ίδιο γήπεδο, και πλέον θα χρειαστεί να δώσει μεγάλη μάχη για να μη μείνει εκτός τετράδας που θα την αφήσει εκτός από το νέο Champions League.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έχει πάντως ακράδαντη πίστη πως τα "σπιρούνια" θα καταφέρνουν να πλασαριστούν μέσα στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας παρά τον ανταγωνισμό που συναντούν από τις Τσέλσι, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εξωτερίκευσε αυτή την αισιοδοξία του και στη συνέντευξη Τύπου.

"Είναι στο χέρι μας να είμαστε στην πρώτη τετράδα. Τα επόμενα δύο παιχνίδια που θα δώσουμε θα είναι αποφασιστικά. Αισθάνομαι πολύ υπερήφανος και νομίζω πως αξίζαμε την ισοπαλία. Ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα ήταν ο τερματοφύλακάς τους.

Μετά από το γκολ που δεχτήκαμε στο πέμπτο λεπτό, το ματς ήταν ανοιχτό και παλέψαμε πραγματικά", τόνισε ο Αργεντινός τεχνικός και πρόσθεσε: "Το ματς ήταν γεμάτο συναισθήματα και για τις δύο ομάδες. Όσον αφορά για το πέναλτι που δεν δόθηκε στην ομάδα μου, δεν έχω κάτι να πω και να παραπονεθώ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο".

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μάντσεστερ Σίτι - Τότεναμ 1-0: Με Φόντεν στην κορυφή (VIDEO)
Γκουαρδιόλα: "Η Τότεναμ δεν είχε τίποτα να χάσει, εμείς θα χάναμε τον τίτλο"
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ