PREMIER LEAGUE

Ποτσετίνο για Γκουαρδιόλα: "Ασεβής, έκανε θλιβερό σχόλιο"

Manchester City's manager Pep Guardiola, right shakes hands with Tottenham Hotspur's manager Mauricio Pochettino after the end of the English Premier League soccer match between Manchester City and Tottenham Hotspur at the Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Jan. 21, 2017. The match ended in a 2-2 draw.(AP Photo/Dave Thompson)
Ποτσετίνο, Γκουαρδιόλα (AP Photo/Dave Thompson) AP

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο χαρακτήρισε ασεβή τον Πεπ Γκουαρδιόλα, αλλά και θλιβερό το σχόλιο που έκανε για την Τότεναμ ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι. Διαβάστε όσα υποστήριξε ο Αργεντινός.

Προ ημερών ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν έκανε αναφορά στην Τότεναμ, αλλά στην "ομάδα του Χάρι Κέιν". Όταν ρωτήθηκε για τη μάχη του τίτλου, ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι σχολίασε: "Αυτή η σεζόν έχει περισσότερα προβλήματα. Η Τσέλσι ας πούμε παίζει κάθε τρεις μέρες.

Έχουμε επίσης τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Από τη μεριά η ομάδα του Χάρι Κέιν σκοράρει κάθε φορά δύο και τρία γκολ". Αυτό εξόργισε τον τεχνικό της Τότεναμ, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, ο οποίος χαρακτήρισε ασεβή τον Καταλανό και τού απάντησε με το ίδιο... νόμισμα.

Συγκεκριμένα, ο Ποτσετίνο δήλωσε: "Ο Γκουαρδιόλα ήταν μέλος της μεγάλης επιτυχίας της Μπαρτσελόνα, αλλά ποτέ δεν βγήκα να μιλήσω για την ομάδα του Λιονέλ Μέσι. Αυτό που έκανε ήταν ένα θλιβερό σχόλιο. Έδειξε ασέβεια με τα λόγια του. Είναι από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο, αλλά γιατί είπε τέτοιο πράγμα;".

(AP Photo/Dave Thompson)

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ