PREMIER LEAGUE

Πιτάρτς: "Ο τίτλος στη Λίβερπουλ, να μην υποβιβαστεί κανείς φέτος"

Πιτάρτς: "Ο τίτλος στη Λίβερπουλ, να μην υποβιβαστεί κανείς φέτος"

O αθλητικός διευθυντής της Άστον Βίλα, Χεσούς Γκαρθία Πιτάρτς, δήλωσε με αφορμή τον κορονοϊό πως ο τίτλος πρέπει να δοθεί στη Λίβερπουλ, αλλά και να μην υποβιβαστεί φέτος κανείς από την Premier League.

Λίγες μέρες πριν από τη συνάντηση κορυφής στην Premier League, καθώς την Πέμπτη (19/3) θα βρεθούν οι "μεγάλοι" της κατηγορίας να συζητήσουν για το τι μέλλει γενέσθαι λόγω κορονοϊού, ο αθλητικός διευθυντής της Άστον Βίλα Χεσούς Γκαρθία Πιτάρτς, εξέφρασε τις απόψεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Cope.

Ο Ισπανός παράγοντας υποστήριξε πως " αν ο ιός εξαπλώνεται έως τον Μάιο και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο, κανείς δεν περιμένει πως θα δει μια διοργάνωση με παίκτες, προπονητές και γιατρούς να εμφανίζονται καθημερινά".

Η Premier League έχει διακοπεί λόγω του κορονοϊού, ο πολύτιμος χρόνος για να βγει η σεζόν περνά, οι αγωνιστικές που απομένουν δεν είναι και λίγες (9) και λογικό είναι να υπάρχει μεγάλη συζήτηση για το τι θα συμβεί. Ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, ποιοι θα βγουν στην Ευρώπη και ποιοι θα υποβιβαστούν.

Σύμφωνα με τον Πιτάρτς, πάντως, στις τάξεις των ομάδων υπάρχει ομοφωνία πως δεν πρέπει να υποβιβαστεί κανείς. "Στην Άστο Βίλα, πάντως, αυτό σκεφτόμαστε" ανέφερε ο Ισπανός, του οποίου η ομάδα με αγώνα λιγότερο είναι σε θέση υποβιβασμού. " Υπάρχουν συλλόγοι που δεν θεωρούν σωστό να συνεχιστεί η Premier League στις 30 Ιουνίου. Το πιο λογικό πράγμα που πιστεύει ο καθένας είναι πως αν το πρωτάθλημα πρέπει να σταματήσει, δεν θα πρέπει να υπάρξει υποβιβασμός. Η μεγαλύτερη συζήτηση αφορά το πώς θα καθοριστούν οι ευρωπαϊκές θέσεις, να ληφθεί ως αναφορά η προηγούμενη σεζόν ή ως έχει η κατάσταση στη βαθμολογία αυτή τη στιγμή" πρόσθεσε.

Σε ερώτηση για την κορυφή, ο Πιτάρτς εξέφρασε την προσωπική του άποψη να δοθεί ο τίτλος στη Λίβερπουλ, κι ας μην έχει κλειδώσει μαθηματικά το πρωτάθλημα (έχει 25 βαθμούς διαφορά από τη Μάντσεστερ Σίτι).

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ