PREMIER LEAGUE

Παράταση ζωής για Μάρκο Σίλβα, στον πάγκο της Έβερτον κόντρα στην Λίβερπουλ

Everton manager Marco Silva gestures during the English Premier League soccer match between Everton and Liverpool at Goodison Park in Liverpool, England, Sunday, March 3, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Everton manager Marco Silva gestures during the English Premier League soccer match between Everton and Liverpool at Goodison Park in Liverpool, England, Sunday, March 3, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Μάρκο Σίλβα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο μετά τα άσχημα αποτελέσματα που έφεραν την Έβερτον στην 17η θέση, ωστόσο θα είναι στον πάγκο της για το μεγάλο τοπικό ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής με την Λίβερπουλ.

Η Έβερτον προηγήθηκε στο King Power Stadium με τον Ρισάρλιζον στο 23' και μέχρι το 90' είχε στα χέρια της τον έναν βαθμό της ισοπαλίας, μιας που η Λέστερ είχε καταφέρει μόνο να κάνει το 1-1 με τον Βάρντι στο 68', ωστόσο το φινάλε του αγώνα την βρήκε να φεύγει και πάλι με σκυμμένο το κεφάλι.

Και αυτό γιατί ο Κελέτσι Ιχεανάτσο εκτέλεσε τον Πίκφορντ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων και χάρισε τη νίκη με 2-1 στην Λέστερ (την έστειλε στο +3 από την 3η Μάντσεστερ Σίτι), με τους μπλε τους Λίβερπουλ να μένουν έτσι στην 17η θέση και μόλις δύο πόντους πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Με δεδομένο πως ο Μάρκο Σίλβα ήταν υπ'ατμόν εδώ και πολύ καιρό, αρκετοί υπέθεταν πως η ήττα αυτή θα τον έστελνε αυτόματα στην πόρτα της εξόδου (μόλις δύο νίκες στα εννέα τελευταία παιχνίδια η Έβερτον), ωστόσο ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού θα έχει μία ακόμα ευκαιρία.

Everton coach Marco Silva leaves at the end of the English Premier League soccer match between Everton and Tottenham at Goodison Park Stadium, in Liverpool, England, Sunday, Dec. 23, 2018. (AP Photo/Jon Super)
Everton coach Marco Silva leaves at the end of the English Premier League soccer match between Everton and Tottenham at Goodison Park Stadium, in Liverpool, England, Sunday, Dec. 23, 2018. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το Sky Sports "ο Σίλβα ήταν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, το Finch Farm, το πρωί της Δευτέρας, και έκανε κανονικά την προπόνηση, ενώ θα βρεθεί στον πάγκο της ομάδας του την Τετάρτη στο ντέρμπι πρωταθλήματος με την συμπολίτισσα Λίβερπουλ στο Άνφιλντ" .

Σημειώνεται πως μετά από το πολύ δύσκολο ματς κόντρα στην πρωτοπόρο ομάδα της Premier League, η Έβερτον θα έχει μία ακόμα επικίνδυνη αποστολή στο πρωτάθλημα, υποδεχόμενη την Τσέλσι στο Goodison Park, στο ματς με το οποίο αρχίζει η 16η αγωνιστική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ