PREMIER LEAGUE

Παίκτης της Σίτι ξυλοκόπησε πολίτη στις Βρυξέλλες

Wales' Hal Robson Kanu, left, challenges for the ball with Belgium's Jason Denayer during the Euro 2016 quarterfinal soccer match between Wales and Belgium, at the Pierre Mauroy stadium in Villeneuve dAscq, near Lille, France, Friday, July 1, 2016. (AP Photo/Petr David Josek)
Ντεναγιέ (AP Photo/Petr David Josek) AP

Ο Βέλγος διεθνής της Μάντσεστερ Σίτι, Τζέισον Ντεναγιέ, ξυλοκόπησε και άφησε αναίσθητο πολίτη στις Βρυξέλλες. Δείτε το βίντεο από τον καυγά. (VIDEO).

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι, Τζέισον Ντεναγιέ, άφησε αναίσθητο έναν άνδρα τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Κυριακής. Ο Βέλγος διεθνής, ο οποίος έπαιξε εφέτος ως δανεικός στη Σάντερλαντ, τον ξυλοκόπησε, υποστηρίζοντας ότι το έπραξε για να βοηθήσει ένα φίλο του που κινδύνευε.

Στο βίντεο που θα δείτε, ο Τζέισον Ντεναγιέ χτυπά τον άνδρα στο κεφάλι, ενώ μιλώντας στην εφημερίδα Sudpresse, εξήγησε: " Πήγαινα στο αυτοκίνητό μου όταν άκουσα ένα φίλο να φωνάζει. Έπρεπε να παρέμβω. Σκοπός μου ήταν να τον βοηθήσω".

Ο εκπρόσωπος του Ντεναγιέ, Jesse De Preter, υπερασπίστηκε τον πελάτη του: " Από την αντίδρασή του ήταν εμφανές ότι ήταν σε πανικό. Ήθελε να δώσει ένα τέλος στη φασαρία. Αυτό που δεν βλέπετε στο βίντεο, είναι ότι ο τύπος που χτυπήθηκε από τον Τζέισον, παραλίγο να οδηγήσει στο θάνατο τον φίλο του".

(AP Photo/Petr David Josek)

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ