PREMIER LEAGUE

Οπαδός της Λέστερ είπε "όχι" σε 25.000 λίρες!

Οπαδός της Λέστερ είπε "όχι" σε 25.000 λίρες!

Ένας οπαδός της Λέστερ αποφάσισε να "γυρίσει την πλάτη" σε 25.000 λίρες που του προσέφερε στοιχηματική εταιρία μετά τη νίκη της ομάδας του Ρανιέρι επί της Νιούκαστλ που την κράτησε στο +5 από την Τότεναμ. Διαβάστε το story.

Αυτό θα πει πίστη στην ομάδα σου μέχρι τέλους. Ο James Weller είχε ποντάρει το περασμένο καλοκαίρι 10 λίρες στο να κατακτήσει το πρωτάθλημα η Λέστερ τη φετινή σεζόν (κάτι που φάνταζε αδιανόητο την εποχή εκείνη) και μετά τη νίκη επί της Νιούκαστλ αρνήθηκε στην πρόταση που του έκανε η στοιχηματική εταιρία Landbrokes να πάρει 25.000 λίρες στο χέρι για να παραιτηθεί των κερδών του σε περίπτωση που η αγαπημένη του ομάδα σηκώσει την κούπα στο φινάλε.

Απέρριψε ουσιαστικά την ευκαιρία να κάνει cash out (να τραβήξει δηλαδή τα χρήματα πριν ολοκληρωθεί το στοίχημα) αφού σε περίπτωση που κερδίσει το στοίχημα θα κερδίσει 50.000 λίρες, μιας που η απόδοση στην οποία είχε παίξει ήταν 5000/1!

Οπαδός της Λέστερ είπε "όχι" σε 25.000 λίρες!

"Το εκπληκτικό γκολ του Οκαζάκι δείχνει ότι έχουμε τύχη και τώρα πιστεύω ότι θα φτάσουμε μέχρι το τέλος του δρόμου. Η Νιούκαστλ πάλευε για την επιβίωση και καταφέραμε να τους νικήσουμε, οπότε πιστεύω ότι θα είναι ευκολότερα τα πράγματα για μας με τις υπόλοιπες ομάδες", δήλωσε ο Weller, ο οποίος παρακολούθησε το παιχνίδι διά ζώσης το βράδυ της Δευτέρας, όντας προσκεκλημένος της στοιχηματικής εταιρίας.

Υπενθυμίζεται πως στις αρχές του μήνα ένας ομοϊδετάτης του επέλεξε να πράξει το εντελώς αντίθετο, καθώς έκανε cash out και πήρε 29.000 λίρες στο στοίχημα που είχε βάλει και εκείνος υπέρ της κατάκτησης του τίτλου από τη Λέστερ με απόδοση 5000/1.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ