ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οπαδός της Γουλβς πήγε στο Νιούκαστλ με Ryanair μέσω Ισπανίας γιατί ήταν φθηνότερο από το τρένο!

Οπαδός της Γουλβς πήγε στο Νιούκαστλ με Ryanair μέσω Ισπανίας γιατί ήταν φθηνότερο από το τρένο!

Το εισιτήριο με τρένο από το Γουλβερχάμπτον στο Νιούκαστλ του φάνηκε ακριβό. Έτσι, ταξίδεψε για την πόλη της βορειοανατολικής Αγγλίας μέσω Ισπανίας, με Ryanair! Η φοβερή κίνηση του οπαδού της Γουλβς. (PHOTO)

Ένας πιστός οπαδός της Γουλβς δεν έμεινε και πολύ ευχαριστημένος όταν έμαθε την τιμή του εισιτηρίου για το δρομολόγιο Γουλβερχάμπτον - Νιούκαστλ με το τρένο. Η αγαπημένη του ομάδα θα αντιμετώπιζε τις "καρακάξες" την Κυριακή (9/12) και όπως κάνει σε όλα τα παιχνίδια, ήθελε να δώσει το παρών και στο St. James' Park.

Το κόστος μετ' επιστροφής για τον Steve Horton έφτανε τα 126 ευρώ. Καθώς πήρε το θέμα... προσωπικά, αποφάσισε να κοιτάξει τι εναλλακτικές είχε, ώστε το ταξίδι να του έρθει πιο φθηνό. Αυτό που εντέλει πραγματοποίησε είναι εντυπωσιακό και άξιο αναφοράς.

"Πέταξε" από το Μπέρμιγχαμ για το Αλικάντε (ισπανική πόλη!) με 33 ευρώ, ενώ η πτήση από το Αλικάντε για το Νιούκαστλ κόστισε 16€! Ο υποστηρικτής της Γουλβς ανέβασε φωτογραφία του στο twitter και σχολίασε: " Στο δρόμο για το Νιούκαστλ μέσω του Μπενιδόρμ (πόλη της επαρχίας του Αλικάντε), με ευγενική προσφορά της Ryanair. Φθηνότερο από το τρένο!".

Ο Steve Horton έκανε το απίστευτο αυτό ταξίδι και δικαιώθηκε, καθώς είδε την ομάδα του να επικρατεί με 2-1 και να φτάνει τους 22 βαθμούς στην Premier League (10η θέση). Στο twitter ο φίλος των "λύκων" γνώρισε την αποθέωση για την κίνησή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ