ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι προσευχές του Βάρντι για τον ιδιοκτήτη της Λέστερ

England's Jamie Vardy reacts after a missed scoring opportunity during the group G match between England and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the Kaliningrad Stadium in Kaliningrad, Russia, Thursday, June 28, 2018. (AP Photo/Hassan Ammar)
England's Jamie Vardy reacts after a missed scoring opportunity during the group G match between England and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the Kaliningrad Stadium in Kaliningrad, Russia, Thursday, June 28, 2018. (AP Photo/Hassan Ammar) AP

Την ώρα που η παγκόσμια φίλαθλη κοινή γνώμη έχει στρέψει την προσοχή της στην Αγγλία μετά την συντριβή του ελικοπτέρου του ιδιοκτήτη της Λέστερ, ο Τζέιμι Βάρντι προσεύχεται μέσω των social media για να μην ακουστεί η μοιραία είδηση.

Μετά το φινάλε του αγώνα πρωταθλήματος της Λέστερ με την Γουέστ Χαμ (1-1) ο Τζέιμι Βάρντι έκανε ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter όπου έκανε λόγο για μία απογοητευτική βραδιά, ελέω της αποτυχίας της ομάδας του να πάρει το τρίποντο.

Λίγες ώρες μετά εκείνο το ποστάρισμα φαντάζει εντελώς ειρωνικό, αν αναλογιστεί κανείς την τραγωδία που έχει βρει την πρωταθλήτρια Αγγλίας του 2016.

Το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της ομάδας Vichai Srivaddhanaprabha, συνετρίβη και τυλίχθηκε στις φλόγες στο πάρκινγκ του γηπέδου της ομάδας, αμέσως μετά το παιχνίδι, και εκφράζονται σοβαροί φόβοι πως μέσα στο συγκεκριμένο ελικόπτερο βρισκόταν ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου αλλά και μέλη της οικογένειάς του.

Το συγκεκριμένο σκηνικό έχει κάνει όλη την ποδοσφαιρική Αγγλία να παγώσει και να τρέμει και άπαντες περιμένουν κάποια επίσημη ενημέρωση, με τον Τζέιμι Βάρντι από την πλευρά του να απεύχεται το μοιραίο ανεβάζοντας εικόνες με χέρια που κάνουν προσευχές στο λογαριασμό του στο Twitter.

Λίγη ώρα μετά, ακολούθησε ανάλογο ποστάρισμα από έναν συμπαίκτη του, τον Χάρι Μαγκουάιρ, με την "Guardian" από την πλευρά της να αποκαλύπτει πως ο Κάσπερ Σμάιχελ, όταν πληροφορήθηκε για τη συντριβή του ελικοπτέρου, έβαλε τα κλάματα στο γήπεδο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ