PREMIER LEAGUE

Οι αποδόσεις για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του Μιραλάς

Everton's Kevin Mirallas celebrates scoring against West Bromwich Albion during the English Premier League soccer match at Goodison Park, Liverpool, England, Saturday March 11, 2017. (Peter Byrne/PA via AP)
Μιραλάς PETER BYRNE/PA VIA AP

Την ώρα που ο Ολυμπιακός περιμένει τις εξελίξεις, η Γουέστ Χαμ προβάλλει ως φαβορί για τους bookmakers να αποκτήσει τον Κέβιν Μιραλάς από την Έβερτον τον Ιανουάριο.

Με τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να πλησιάζει, το θέμα του Κέβιν Μιραλάς αναμένεται να αποτελέσει "καυτή πατάτα" στα χέρια της διοίκησης και του νέου προπονητή της Έβερτον. Ο Βέλγος επιθετικός δεν δείχνει να έχει μέλλον στο "Γκούντισον Παρκ", όπως επιβεβαιώθηκε και από τον διωγμό του από την προπόνηση πριν από τον αγώνα με τη Γουότφορντ, με τη φημολογία στα ΜΜΕ να κάνει λόγο για μετακίνηση είτε με αγορά είτε ως δανεικός.

Ως είθισται στο Νησί, όταν αναπτύσσονται τέτοιες μεταγραφικές φημολογίες στα ΜΜΕ, ακολουθούν τα ειδικά στοιχήματα στις εταιρίες για την κατάληξη του παίκτη. Εν προκειμένω, το ίδιο συνέβη με τον 30χρονο διεθνή, χωρίς, ωστόσο στις υποψήφιες ομάδες να περιλαμβάνεται το όνομα του Ολυμπιακού.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας σαφώς και θα ενδιαφέρονταν για την περίπτωσή του, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν εμπλακεί σε καμία σχετική διαδικασία και σε κάθε περίπτωση, εάν το κάνουν τον Ιανουάριο, θα αποτελέσουν το αουτσάιντερ, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr.

Αντιθέτως, η ομάδα που έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να πάρει τον παίκτη εφόσον αποχωρήσει από τα "ζαχαρωτά" είναι η ομάδα του προπονητή που τον πήγε εξ αρχής στο "Γκούντισον Παρκ". Ο Ντέιβιντ Μόγες προσελήφθη προ ημερών από τη Γουέστ Χαμ, με συνέπεια τα "σφυριά" να συνδέονται καθημερινά με τον ποδοσφαιριστή. Γι' αυτόν τον λόγο, σε περίπτωση που κάποιος παίκτης στοιχήματος ποντάρει ένα ευρώ, θα πάρει πίσω επτά, εάν πραγματοποιηθεί η μετακίνηση.

Ακολουθούν τρεις ομάδες με απόδοση 10.00, η Λέστερ, η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Μπρομ, ενώ ακολουθεί η Γουότφορντ με απόδοση 12.00.

Photo Credits: Peter Byrne/PA via AP

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ