ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Βερτόνχεν υπογράφει νέο συμβόλαιο με την Τότεναμ

Stoke City's Mame Biram Diouf, left, and Tottenham Hotspur's Jan Vertonghen battle for the ball during their English Premier League soccer match at Wembley Stadium, London, Saturday, Dec. 9, 2017. (Adam Davy/PA via AP)
Stoke City's Mame Biram Diouf, left, and Tottenham Hotspur's Jan Vertonghen battle for the ball during their English Premier League soccer match at Wembley Stadium, London, Saturday, Dec. 9, 2017. (Adam Davy/PA via AP) ADAM DAVY/PA VIA AP

Μετά τους Σον Χέουνγκ-Μιν, Ερικ Λαμέλα και ο Γιαν Βερτόνχεν συμφώνησε και την επόμενη εβδομάδα θα υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου με την Τότεναμ ως το 2020.

Μετά τους Σον Χέουνγκ-μιν, Ερικ Λαμέλα και ο Γιαν Βερτόνχεν συμφώνησε να υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου με την Τότεναμ ως το 2020. Ο διεθνής Βέλγος στόπερ έχει συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν και η διοίκηση της ομάδας του Λονδίνου ολοκλήρωσε τις επαφές για την ανανέωση του συμβολαίου για έναν ακόμη χρόνο.

Ο Βερτόνχεν αγωνίζεται στο αγγλικό πρωτάθλημα από το καλοκαίρι του 2012, προερχόμενος από τον Αγιαξ. Ο 31χρονος αμυντικός έχει 250 συμμετοχές με τα "σπιρούνια" σε όλες τις διοργανώσεις.

Adam Davy/PA via AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ