PREMIER LEAGUE

Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Έντερσον

Manchester City's goalkeeper Ederson receives medical treatment during the English Premier League soccer match between Manchester City and Liverpool at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Sept. 9, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's goalkeeper Ederson receives medical treatment during the English Premier League soccer match between Manchester City and Liverpool at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Sept. 9, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Σίτι, Έντερσον, χτύπησε πολύ άσχημα σε έξοδό του και αποχώρησε με φορείο, όταν ο Μανέ τον χτύπησε στο πρόσωπο στο 37ο λεπτό του αγώνα με τη Λίβερπουλ. (VIDEO).

Πάγωσαν όλοι στο "Etihad Stadium" στο 37ο λεπτό του αγώνα ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Λίβερπουλ, όταν σε μια ανύποπτη φάση ο γκολκίπερ των γηπεδούχων, Έντερσον, βγήκε από την περιοχή του να απομακρύνει την μπάλα, αλλά ο Μανέ τον "ρεντς", θέλοντας να προλάβει να του την τσιμπήσει, τον χτύπησε με δύναμη στο πρόσωπο και τον σώριασε στο χορτάρι.

Manchester City's goalkeeper Ederson, right, and Liverpool's Sadio Mane, left, collide during the English Premier League soccer match between Manchester City and Liverpool at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Sept. 9, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's goalkeeper Ederson, right, and Liverpool's Sadio Mane, left, collide during the English Premier League soccer match between Manchester City and Liverpool at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Sept. 9, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Για οκτώ λεπτά, ο Βραζιλιάνος πορτιέρε ήταν πεσμένος στο χορτάρι, με το ιατρικό τιμ της Σίτι να προσπαθεί να του δώσει τις πρώτες βοήθειες και ο Έντερσον αποχώρησε με φορείο, αφού δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει και μπήκε ο αναπληρωματικός γκολκίπερ, με όλο το γήπεδο να χειροκροτεί.

Όσο για τον Μανέ που ζούσε την δική του αγωνία μέχρι να δει τι θα γίνει με τον Έντερσον, διότι εκείνος τον είχε χτυπήσει, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο παιχνίδι.

AP Photo/Rui Vieira

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ