PREMIER LEAGUE

Ο Ρέντμοντ διαψεύδει τη "Sun" και αποκαλύπτει τι του φώναξε ο Γκουαρδιόλα

Ο Ρέντμοντ διαψεύδει τη "Sun" και αποκαλύπτει τι του φώναξε ο Γκουαρδιόλα

Ο Νέιθαν Ρέντμοντ αποκάλυψε τι του φώναζε ο Πεπ Γκουαρδιόλα μετά από το τέλος του Μάντσεστερ Σίτι - Σαουθάμπτον, διαψεύδοντας ταυτόχρονα δημοσίευμα της "Sun".

Η σκηνή με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να ουρλιάζει μπροστά στο πρόσωπο του Νέιθαν Ρέντμοντ μετά από το τέλος του αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με τη Σαουθάμπτον προξένησε μεγάλες αντιδράσεις, αφού ουκ ολίγοι πίστεψαν ότι ο Καταλανός τεχνικός έκανε επίθεση στον 23χρονο ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα της "Sun" απευθύνθηκε σε ειδικό που γνωρίζει να διαβάζει χείλη, η οποία πιστεύει ότι ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι έβρισε τον μέσο των "Αγίων".

Ο Ρέντμοντ αντιλήφθηκε το δημοσίευμα και με μία δήλωση που ανέβασε στα social media του έβαλε τέλος σε κάθε είδους παραφιλολογία, υποστηρίζοντας ότι ο Γκουαρδιόλα τον εξήρε με πολύ πάθος και τον προέτρεπε να αγωνίζεται πιο επιθετικά.

"Μόλις είδα αυτήν την ιστορία και αισθάνθηκα ότι έπρεπε να πω κάτι για να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα που αιωρούνται αυτήν τη στιγμή. Θέλω να κάνω απολύτως ξεκάθαρο ότι ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, δεν μου είπε αυτό που η "Sun" λανθασμένα υποστηρίζει στην ιστορία της.

"Ναι, ήταν πολύ παθιασμένος, έντονος και επιθετικός, αλλά μόνο για να μου κάνει κοπλιμέντα και να είναι θετικός προς εμένα. Σχολίασε τις αρετές μου ως νεαρός Άγγλος ποδοσφαιριστής και το πώς ήθελε να επιτεθώ στην ομάδα του περισσότερο κατά τη διάρκεια του αγώνα, με παρόμοιο τρόπο όπως την περσινή σεζόν. Του είπα ότι έκανα αυτό που μου ζήτησε ο προπονητής μου να κάνω στον αγώνα".

"Αυτό ήταν. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Τίποτα αρνητικό ή προσβλητικό ειπώθηκε προς εμένα από τον Πεπ και αυτο τον καθιστά έναν από τους καλύτερους προπονητές στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο".

"Το να χάσουμε ένα παιχνίδι με τον τρόπο που το κάναμε, με το τελευταίο σουτ του παιχνιδιού μετά από τόσο σκληρή δουλειά για 90+ λεπτά, ήταν πολύ απογοητευτικό, αλλά όταν ένας από τους καλύτερους προπονητές σε συγχαίρει ή σε συμβουλεύει με αυτόν τον τρόπο, τον ακούς".

"Δυστυχώς, η ιστορία αποτελεί ένα παράδειγμα κακής δημοσιογραφίας και πρόκειται για ένα τεράστιο ανέκδοτο. Δεν βοηθάει τους αθλητικούς δημοσιογράφους του ποδοσφαίρου που μου αρέσουν και συνεργάζομαι ευχάριστα μαζί τους, έχοντας γνήσιο σεβασμό".

"Πλέον επικεντρώνομαι στην ανασύνταξη με τους 'Αγίους', ώστε να είμαστε έτοιμοι για μεγάλη εμφάνιση την Κυριακή κόντρα στην Μπόρνμουθ".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ