PREMIER LEAGUE

"Ο Ρανιέρι έπαθε ό,τι του άξιζε"

"Ο Ρανιέρι έπαθε ό,τι του άξιζε"

Επίθεση από τον πρώην τερματοφύλακά του στη Ρόμα, Ντόνι, δέχθηκε ο Κλάουντιο Ρανιέρι, με αφορμή την απόλυση του Ιταλού τεχνικού από τη Λέστερ.

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι δεν δέχθηκε μόνο μηνύματα συμπαράστασης, μετά από την απόλυσή του από τη Λέστερ. Ένας ποδοσφαιριστής με τον οποίο συνεργάστηκε, ξέσπασε εναντίον του, υποστηρίζοντας ότι η εξέλιξη αυτή ήταν σωστή.

Ο Ντονιέμπερ Αλεξάντερ Μαρανγκόν, ή πιο απλά Ντόνι, ήταν ο τερματοφυλακας της Ρόμα για έξι χρόνια, εκ των οποίων τα δύο υπό τις οδηγίες του Ιταλού προπονητή.

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας είχε έρθει σε ρήξη με τον Ρανιέρι και από το 2009 μέχρι το 2011, παρότι διεθνή, αγωνίστηκε μόλις σε 23 αγώνες πρωταθλήματος, με τον Ζούλιο Σέρζιο να παίρνει γάντια βασικού.

Το καλοκαίρι του 2011, μάλιστα, αποχώρησε ως ελεύθερος για τη Λίβερπουλ, ολοκληρώνοντας άδοξα τη θητεία του στο "Ολίμπικο".

Ο 37χρονος Ντόνι πλέον αγωνίζεται στην Μποταφόγκο και δεν έχει ξεχάσει τη συμπεριφορά του Ρανιέρι προς το πρόσωπό του.

"Αργά ή γρήγορα, όλοι παίρνουν αυτό που αξίζουν. Το ψέμα μπορεί να αποκρύψει (σ.σ. τα γεγονότα) μόνο για λίγο, μετά έρχεται η αλήθεια", δήλωσε σε συνέντευξή του ο Βραζιλιάνος.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ