ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ρανιέρι άφησε τις πίτσες και υπόσχεται... McDonald's στους παίκτες της Φούλαμ!

Claudio Ranieri poses for photographs during the press conference at Fulham's Craven Cottage stadium in London, Friday Nov. 16, 2018. Ranieri was is appointed as manager for struggling English Premier League club Fulham. (Simon Cooper/PA via AP)
Claudio Ranieri poses for photographs during the press conference at Fulham's Craven Cottage stadium in London, Friday Nov. 16, 2018. Ranieri was is appointed as manager for struggling English Premier League club Fulham. (Simon Cooper/PA via AP) SIMON COOPER/PA VIA AP

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι όχι μόνο πιστεύει ότι ο στόχος της παραμονής είναι εφικτός για την Φούλαμ αλλά φρόντισε να δώσει και έξτρα κίνητρο στους παίκτες του ενόψει της πρεμιέρας του στον πάγκο απέναντι στην Σαουθάμπτον.

Η Φούλαμ απογοήτευσε στα πρώτα 12 παιχνίδια της στη φετινή Premier League και αυτό αποτυπώθηκε τόσο στη βαθμολογία όπου είναι ουραγός με μόλις 5 πόντους όσο και στην αμυντική συμπεριφορά της, με την ομάδα του δυτικού Λονδίνου να έχει 31 γκολ παθητικό.

Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα την απόλυση του Σλάβισα Γιοκάνοβιτς και την αντικατάστασή του από τον Κλάουντιο Ρανιέρι, με τον πρωταθλητή Αγγλίας με την Λέστερ το 2016 να εκφράζει ωστόσο την πίστη του ότι ο στόχος της παραμονής δεν είναι κάτι το ουτοπικό.

"Είδα κάποια από τα παιχνίδια της Φούλαμ και νομίζω πως η ομάδα έχει αρκετή ποιότητα για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Προς το παρόν υπάρχει μόνο ποιότητα και χωρίς αμυντική οργάνωση, θα είναι δύσκολο να βοηθήσω τους παίκτες.

Είμαι προπονητής που δουλεύει όπως όλοι οι άλλοι, δεν είμαι προπονητής των θαυμάτων. Και παίρνω ενέργεια από τους παίκτες μου οπότε είναι σημαντικό να καταλάβουν τη φιλοσοφία μου, Θέλω μαχητικό πνεύμα", τόνισε σε σημερινή του συνέντευξη ο 67χρονος τεχνικός, ο οποίος φρόντισε να τάξει κέρασμα στους παίκτες του για να τους δώσει κίνητρο ενόψει... Σαουθάμπτον.

Soccer team manager Claudio Ranieri reacts during the press conference at Fulham's Craven Cottage stadium in London, Friday Nov. 16, 2018. Ranieri is appointed as manager for struggling English Premier League club Fulham. (Simon Cooper/PA via AP)
Soccer team manager Claudio Ranieri reacts during the press conference at Fulham's Craven Cottage stadium in London, Friday Nov. 16, 2018. Ranieri is appointed as manager for struggling English Premier League club Fulham. (Simon Cooper/PA via AP) AP

Πρόπερσι κερνούσε πίτσες τους παίκτες του για να πάρει από εκείνους τον καλύτερο εαυτό τους, τώρα άλλαξε το... σενάριο και από το ιταλικό φαγητό πήγε στο αμερικανικό! "Θα πρέπει να υποσχεθώ κάτι καλό στους παίκτες μου που να είναι καλύτερο από την πίτσα. Εάν κρατήσουμε το μηδέν στην εστία μας, θα πάμε όλοι στα McDonald's".

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μη γίνει ερώτηση στον Ιταλό για την Λέστερ και τον πρόσφατο τραγικό χαμό του ιδιοκτήτη της, Vichai Srivaddhanaprabha, με τον Ρανιέρι να συγκινεί λέγοντας: "Δεν ήθελα να το πιστέψω αυτό που συνέβη...

Ο Vichai έκανε φανταστικά πράγματα για τον κόσμο, για την πόλη, για τους οπαδούς, για όλους. Είχε μεγάλη καρδιά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ