PREMIER LEAGUE

Ο Ουσίγιος θέλει στη Γουέστ Χαμ τον Ρομπέρτο

Ο Ουσίγιος θέλει στη Γουέστ Χαμ τον Ρομπέρτο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο νέος τεχνικός διευθυντής της Γουέστ Χαμ, Μάριο Ουσίγιος, θέλει να πάρει μαζί του στην αγγλική ομάδα από τη Μάλαγα και τον πρώην γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο. Σύμφωνος ο Πελεγκρίνι, τα οικονομικά δεδομένα του deal.

Έτοιμοι να προχωρήσει σε μεταγραφικές προσθήκες είναι η Γουέστ Χαμ. Ο νέος τεχνικός, Μανουέλ Πελεγκρίνι, κι ο νέος τεχνικός διευθυντής, Μάριο Ουσίγιος, έχουν θέσει ως προτεραιότητα την ενίσχυση στη θέση του τερματοφύλακα.

Ο δεύτερος, ο οποίος ξεκίνησε τη σεζόν που τελείωσε στο αντίστοιχο πόστο στον Ολυμπιακό, θέλει να πάρει μαζί του στην Αγγλία τον γκολκίπερ με τον οποίον συνεργάστηκε στη Μάλαγα. Ο Ρομπέρτο, ο οποίος κι αυτός έχει φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα, είναι ο πρώτος στόχος των "σφυριών" για την υπεράσπιση της εστίας τους τη νέα σεζόν.

Ο Χιλιανός προπονητής της Γουέστ Χαμ, Μανουέλ Πελεγκρίνι, έχει δώσει το "πράσινο φως" για να προχωρήσει το deal. Η αγγλική ομάδα έχει κάνει ήδη πρόταση στην Εσπανιόλ, στην οποία ανήκει ο 32χρονος Ισπανός (αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη Μάλαγα).

Μάλιστα, το ποσό που απαιτείται για ν' ολοκληρωθεί το deal (2.000.000 ευρώ), μόνον απαγορευτικό δεν θεωρείται. Εάν ο Ρομπέρτο αφήσει την Ισπανία για την Αγγλία, θα συναντήσει στη Γουέστ Χαμ τον πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Αρτούρ Μαζουακού.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ