PREMIER LEAGUE

Ο Μόγες απείλησε με χαστούκι γυναίκα δημοσιογράφο του "BBC"

Ο Μόγες απείλησε με χαστούκι γυναίκα δημοσιογράφο του "BBC"

Ο Ντέιβιντ Μόγες απείλησε με χαστούκι γυναίκα δημοσιογράφο του "BBC", όμως όπως διέρρευσε από τα βρετανικά ΜΜΕ, παραδέχθηκε άμεσα το λάθος του και ζήτησε συγγνώμη.

Με το πέρας της αναμέτρησης ανάμεσα σε Γουότφορντ και Σάντερλαντ το απόγευμα του Σαββάτου (1/4), μια γυναίκα ρεπόρτερ του "BBC", ονόματι Βίκι Σπαρκς, ήρθε αντιμέτωπη με τον εκνευρισμένο Ντέιβιντ Μόγες, έπειτα από κάποιες ερωτήσεις της.

Συγκεκριμένα, αφότου τελείωσε η συνέντευξη, ο Μόγες της είπε: "Γινόταν λίγο άτακτο προς το τέλος, οπότε απλά πρόσεχε τον εαυτό σου. Μπορεί να δεχτείς χαστούκι, παρότι είσαι γυναίκα. Πρόσεχε την επόμενη φορά που θα έρθεις".

Η ίδια η κοπέλα δεν αντέδρασε, όμως το μαγνητόφωνο ήταν ανοιχτό και τα όσα ειπώθηκαν από τον τεχνικό της Σάντερλαντ καταγράφηκαν. Όταν αυτά έφτασαν στα αυτιά των προϊστάμενων της Σπαρκς στο κανάλι, έγιναν έξαλλοι, θεώρησαν την ενέργεια του Μόγες μορφή bullying και απαίτησαν από εκείνον να ζητήσει άμεσα συγγνώμη.

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, ο Άγγλος προπονητής δεν έφερε καμία αντίρρηση, παραδέχθηκε το λάθος του και ζήτησε συγγνώμη από την προσβεβλημένη δημοσιογράφο, την οποία η ίδια αποδέχθηκε.

Το θέμα έληξε κάπου εκεί, ωστόσο δεδομένου ότι ο Μόγες βρίσκεται ήδη υπό πίεση στη Σάντερλαντ, τέτοιου είδους περιστατικά δυσχεραίνουν ακόμη περισσότερο το κλίμα για τον ίδιο.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ