PREMIER LEAGUE

Ο Μάρκο Σίλβα απέρριψε την Έβερτον

Watford manager Marco Silva gestures on the touchline during the English Premier League soccer match against  Southampton at St Mary's Stadium, Southampton, England, Saturday Sept. 9, 2017. (Steven Paston/PA via AP)
Watford manager Marco Silva gestures on the touchline during the English Premier League soccer match against Southampton at St Mary's Stadium, Southampton, England, Saturday Sept. 9, 2017. (Steven Paston/PA via AP) STEVEN PASTON/PA VIA AP

Ο Μάρκο Σίλβα είναι ευχαριστημένος στη Γουότφορντ και σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, απέρριψε το ενδεχόμενο να αναλάβει τη θέση του προπονητή της Έβερτον.

Η Έβερτον εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναζήτηση διαδόχου του Ρόναλντ Κούμαν για τον πάγκο της, ωστόσο ο Μάρκο Σίλβα δεν θα είναι ο "εκλεκτός".

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού δέχθηκε κρούση από τα "ζαχαρωτά" και σύμφωνα με δημοσίευμα της "Times", απέρριψε κάθε ενδεχόμενο να μετακινηθεί μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου.

Ο 40χρονος τεχνικός βρίσκεται στη Γουότφορντ από την αρχή της σεζόν και πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά μέχρι στιγμής, με τον σύλλογο στην 9η θέση, τέσσερις βαθμούς μακριά από τα ευρωπαϊκά πλασαρίσματα.

Οι στοιχηματικές εταιρίες, πάντως, επιμένουν να δίνουν τον Σίλβα πρώτο φαβορί για την ανάληψη των "ηνίων" του συλλόγου, μαζί με τον νυν υπηρεσιακό τεχνικό Ντέιβιντ Άνσγουορθ και τρίτο φαβορί τον προπονητή της Μπέρνλι, Σον Ντάις.

Οι δύο μεγαλύτεροι μέτοχοι της ομάδας, ο Μπιλ Κένραϊτ και ο Φαρχάντ Μοσίρι, φέρονται να διαφωνούν ως προς το όνομα που πρέπει να προσληφθεί, με τον πρώτο να προτιμά Βρετανό και τον δεύτερο μεγάλο όνομα, όπως ο Ντιέγκο Σιμεόνε.

Photo credits: Steven Paston/PA via AP

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ