PREMIER LEAGUE

Ο "κεραυνός" του Σερί... άστραψε στην Premier League (VIDEO)

Ο "κεραυνός" του Σερί... άστραψε στην Premier League (VIDEO)

Με μία (καρα)βολίδα για... Όσκαρ "συστήθηκε" στους φίλους της Φούλαμ ο Ζαν Μισέλ Σερί, ο οποίος πέτυχε το παρθενικό του γκολ στο Νησί κόντρα στη Μπέρνλι, το οποίο βραβεύτηκε ως καλύτερο για τον μήνα Αύγουστο. (VIDEO)

Seri über alles! Με μία (φωτο)βολίδα άνοιξε λογαριασμό στην Premier League ο Ζαν Μισέλ Σερί, με το γκολ του να ανακηρύσσεται καλύτερο όλων στην Premier League για τον μήνα Αύγουστο.

Η Φούλαμ επένδυσε έναν... σκασμό λεφτά για την αφεντιά του Ιβοριανού κεντρικού χαφ, ο οποίος ξεκίνησε την απόσβεση των χρημάτων που δαπανήθηκαν για κείνον, καθώς εξαπέλυσε "κεραυνό" έξω από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, αφήνοντας εμβρόντητο τον κίπερ των "clarets", που μάζεψε την μπάλα από τα δίχτυα μόλις στο 4' της αναμέτρησης στο "Craven Cottage" (26/8).

Από την Γαλλική Ριβιέρα και τη Νις, ο 27χρονος κεντρικός χαφ μετακόμισε στην αγγλική πρωτεύουσα και τους "cottagers", ώστε να ζήσει την εμπειρία της συμμετοχής στον μαγικό κόσμο της Premier League, αφήνοντας ανεξίτηλο το ποδοσφαιρικό του στίγμα στον λονδρέζικο άξονα.

Εξάλλου, πρόκειται για την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του αγγλικού κλαμπ, αφού το κόστος της μετακίνησης του διεθνούς Ιβοριανού μέσου ανήλθε στα 30 εκατ. ευρώ.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ