PREMIER LEAGUE

Ο Κέιν, η Γιουνάιτεντ και τα 230 εκατ. ευρώ της Τότεναμ

Tottenham's Harry Kane during the English Premier League soccer match between Manchester United and Tottenham Hotspur at Old Trafford in Manchester, England, Wednesday, Dec. 4, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Tottenham's Harry Kane during the English Premier League soccer match between Manchester United and Tottenham Hotspur at Old Trafford in Manchester, England, Wednesday, Dec. 4, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Σε μια εποχή δύσκολη για την ανθρωπότητα και το ποδόσφαιρο λόγω κορονοϊού, οι Άγγλοι υποστηρίζουν ότι ο Χάρι Κέιν δεν λέει "όχι" σε μεταγραφή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την ίδια ώρα που η Τότεναμ ζητά 230 εκατ. ευρώ.

Τις τελευταίες ώρες ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας και της Τότεναμ, Χάρι Κέιν, έχει συνδεθεί με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο διεθνής επιθετικός είναι αρκετά σκεπτικός σχετικά με το μέλλον του, έχοντας στόχο να κερδίσει τίτλους. Προφανώς και στην Τότεναμ αυτό δεν είναι και το πιο εύκολο, όσα βήματα προόδου κι αν έχει κάνει το λονδρέζικο κλαμπ τα τελευταία χρόνια.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ο 26χρονος δεν βλέπει με καθόλου αρνητικό μάτι την προοπτική μεταγραφής του στη Γιουνάιτεντ. Για να συμβεί πάντως κάτι τέτοιο, προφανώς και θα πρέπει να δαπανηθεί τεράστιο ποσό. Η Τότεναμ ζητά 230 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της. Στο υποθετικό σενάριο ότι η Μάντσεστερ θα δώσει αυτά τα χρήματα, θα συνιστά τη μεταγραφή - ρεκόρ στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Τώρα, πόσο πιθανό είναι αυτήν την εποχή να υλοιποιηθεί ένα τέτοιο deal, είναι άγνωστο. Φέτος ο Κέιν έχει κάνει 25 συμμετοχές, έχει βάλει 17 γκολ και μετρά δύο ασίστ, έχοντας μείνει για μήνες εκτός δράσης λόγω τραυματισμού.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ